kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Wenskaarten voor kinderen

NIEUW: 4x supervrolijke wenskaarten voor kinderen!

Naast de bekende digitale producten vind ik het erg leuk om in mijn webshop vanaf nu ook mijn eerste fysieke product aan te bieden, namelijk supervrolijke wenskaarten voor kinderen! Echte post is zoveel leuker! Voor elke gelegenheid is er wel een mooie kaart te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een kinderverjaardag, een mooi rapport, om toe te voegen aan een ingepakt cadeautje of voor ‘zomaar’. Want een kaartje sturen is een kleine moeite, maar voor kinderen zo leuk om te ontvangen! 

Wenskaarten voor kinderen vanaf nu verkrijgbaar in de webshop

In 2018 ben ik begonnen met ‘Kinderfeestje voor Jou’. Ik ben graag bezig om kinderfeestjes van A tot Z uit te werken en daar mooie printables bij te maken. Naar mijn idee zijn thuisfeestjes nog steeds ontzettend leuk en kun je het heel origineel maken, zonder dat het moeilijk wordt. Ik houd namelijk enorm van verzorgd én praktisch. Alle ideeën heb ik uitgewerkt in kant-en-klare draaiboeken, zodat elke ouder (zonder stress!) zelf een superleuk kinderfeestje kan organiseren. Je vindt in de shop themafeestjes voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en voor kinderen van 8 t/m 12 jaar

Vanaf nu kun je dus naast deze digitale producten ook wenskaarten voor kinderen vinden in mijn webshop. Ik heb een selectie gemaakt van 4 mooie merken die voor kwaliteit en vrolijkheid staan. Stuk voor stuk gemaakt door ontwerpers van Nederlandse bodem, gedrukt op stevig papier en tegen een schappelijk prijsje. Je vindt in de shop kinderkaarten van Grootzus, Studio Inktvis, JUDITH maakt en Studio Loli

Studio Inktvis

Studio Inktvis biedt eigenzinnige, kleurrijke ontwerpen die een glimlach op je gezicht toveren. Hieronder vind je een selectie van de superleuke wenskaarten voor kinderen die je ook in de webshop kunt vinden! Het zijn enkele kaarten (ansichtkaarten) die zowel aan de voor- en achterkant een vrolijke print hebben. Op de achterkant blijft er natuurlijk genoeg schrijfruimte over. De kaarten zijn gedrukt op 350 grams papier en hebben een matte uitstraling.

Grootzus

Francien Verhulst is de oprichtster van ‘Grootzus’. Haar stijl is het best te omschrijven als fantasievolle collagekunst. Ze creëert feestelijke droomwerelden van bestaand getekend beeld, waarin vaak grappige dieren, mensen, bloemen en gebouwen een rol spelen. Hieronder vind je een selectie van superleuke wenskaarten voor kinderen die je ook in de webshop kunt vinden. Het zijn enkele kaarten die gedrukt zijn op 300 grams papier en een subtiel glansje hebben. Daarnaast zijn deze wenskaarten voor kinderen extra scherp geprijsd. Je betaalt namelijk €1,25 per kaart.

Studio Loli

‘Studio Loli’ staat voor blije post! Nomi maakt alle illustraties met de hand en Lotte zorgt ervoor dat de producten drukbaar worden. In de webshop vind je 8 verschillende kinderkaarten die je kunt bestellen. Ook dit zijn enkele kaarten (ansichtkaarten) die gedrukt zijn op stevig 300 grams gerecycled papier. Wie stuur jij zo’n leuk kaartje?

JUDITH maakt

Het merk ‘JUDITH maakt’ is een jong merk dat herkenbaar is aan vrolijke, kleurrijke en unieke producten. Allemaal met veel liefde ontworpen door Judith Bouwman. In de webshop vind je maar liefst 12 verschillende kaarten van haar die geschikt zijn om bij verschillende gelegenheden te sturen. Het zijn enkele kaarten die op stevig 300 grams papier gedrukt zijn. De ansichtkaarten hebben een subtiele structuur (gehamerd) waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Mooi om te sturen en te ontvangen dus!

Praktische informatie

  • De prijs voor een wenskaart varieert van €1,25 tot €1,65 per stuk. Per merk staat dit duidelijk aangegeven in de webshop. 
  • Na betaling ontvang je een bevestiging van je bestelling in je mailbox. Ik verzend je bestelling binnen 1-2 werkdagen. 
  • Je ontvangt de kaarten (excl. envelop) in A6-formaat (10,5 cm x 14,8 cm) per post. 
  • De verzendkosten bedragen €2,95 binnen Nederland. Bestel je voor €30,00 of meer in de webshop? Dan is de verzending gratis. Wil je bestellen vanuit België? Dan bedragen de verzendkosten €4,65. Bestel je voor €45,00 of meer? Dan is de verzending gratis. Klik hiervoor op de optie ‘Gratis verzenden’ tijdens het afrekenproces. 
  • Ben je benieuwd naar de ontwerpers van GrootzusStudio Inktvis, JUDITH maakt en Studio Loli? Neem gerust een kijkje op hun site. 

Share this post