Voor originele kinderfeestjes thuis
en superleuke traktaties

Pyjama Party
De Pyjama Party is een feest boordevol spellen, knutsels, een spannende geheime missie en meer! Trek je pyjama aan en geniet van dit superleuke feestje!

Een feestje op maat!

De Pyjama Party is een feestje waar ik heel trots op ben! Allereerst omdat nu ook hele jonge kinderen een kinderfeestje kunnen vieren dat helemaal voor hun op maat is gemaakt! Daarnaast heb ik heel erg mijn best gedaan om voor veel variatie te zorgen. Dit zul je snel merken als je het draaiboek en alle bijlagen doorneemt. Zo zijn er sportieve activiteiten, een aantal grote spellen, keuze uit meerdere knutselactiviteiten, maar ook aan lekker eten en drinken is gedacht! Alles is tot in detail uitgewerkt. Ook de ‘standaard-dingen’ die je gewend bent, vind je terug. Leuke uitnodigingen, een set posters, een woordzoeker en rebus, echte VIP-passen en vele extra’s!

De Pyjama Party voor 5 t/m 9 jaar

Hoe leuk is het om in je pyjama naar een kinderfeestje te gaan? Bij binnenkomst krijg je een echte VIP toegangspas. Hierna kun je kiezen uit 3 verschillende, leuke knutselactiviteiten. Maak jij een mooie dromenvanger of kies je voor een leuk masker dat je zelf kunt versieren?  De Pyjama Party is daarnaast een feest boordevol spellen. Je speelt met elkaar Bingo (geheel in thema), je gaat op een spannende geheime missie waarbij je goed moeten samenwerken en er zijn nog allerlei andere leuke, sportieve spelletjes! Is er tijd over? Dan kun je de omgekeerde vriendenboekjes invullen of de woordzoeker en rebus maken. En word je toch een beetje moe? Dan kruip je lekker in je zelfgemaakte tent… Bij dit feestje komen de kinderen overdag en blijven de kinderen niet logeren.

Lees verder: Pyjama Party 5 t/m 9 jaar

De Pyjama Party voor 9 t/m 12 jaar

Tijdens dit gezellige feestje speel je spellen als Bingo, neem je het tegen elkaar op tijdens het spannende Verzamelspel en kun je kiezen uit 3 superleuke knutselactiviteiten. Met behulp van het speciale menu verzorg je ’s avonds met elkaar een heerlijk diner. Hierna is er vast nog wel tijd om de omgekeerde vriendenboekjes in te vullen of speel je met elkaar Truth or Dare met maar liefst 50 vragen en opdrachten! Natuurlijk mag je het zo laat maken als je wilt. Houd een kussengevecht, maak tenten of kijk een film… Zorg er wel voor dat je ’s ochtends weer fit bent, want dan maak je met z’n allen een ontbijtje en is het daarna tijd voor een rondje ochtendgymnastiek! De Pyjama Party is een feestje om nooit te vergeten! Dit feestje biedt de mogelijkheid om de kinderen te laten logeren.

Lees verder: Pyjama Party 9 t/m 12 jaar

Wil je weten wat je nog meer van de Pyjama Party kunt verwachten? Neem dan snel een kijkje! Ik zou het superleuk vinden als veel kinderen van dit feestje kunnen genieten! Een vader (Eric) schafte het draaiboek aan en stuurde mij de volgende reactie: “Wij hadden het draaiboek voor de Pyjama Party. Mijn dochter en haar vriendinnen hebben van begin tot eind de grootste lol gehad. Wat een variatie in de onderdelen en erg origineel uitgewerkt. Dankjewel! We komen voor onze zoon graag bij je terug!” Elke keer is het zo leuk om mooie feedback te krijgen en fijn om te horen dat kinderen zo enorm van de feestjes genieten!

Ben je benieuwd naar andere leuke thema’s? Neem een kijkje bij mijn andere feestjes, zoals het Detective Feestje, het Science Feestje en het Safari Feestje!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest