Betaling en garantie

Betaling

Als je een keuze hebt gemaakt uit de verschillende producten kom je automatisch uit bij je winkelmandje. Het bestelproces bestaat uit een aantal heldere stappen die je automatisch volgt op het scherm. Vervolgens kun je eenvoudig betalen met iDeal. Lukt dit niet en/of gaat je voorkeur uit naar het overmaken van het bedrag? Neem dan even contact op via info@kinderfeestjevoorjou.nl.

Garantie

Kinderfeestje voor Jou doet haar uiterste best om haar producten in een goede conditie te leveren. Ik heb zorg besteed aan het samenstellen van mijn producten en je kunt er dan ook vanuit gaan dat ik kies voor kwaliteit. Mocht een product toch gebreken vertonen of zijn er beschadigingen opgetreden tijdens het verzenden, neem dan contact op via het contactformulier. Ik zoek dan naar een passende oplossing. Let hierbij wel op de volgende aspecten:

– Neem binnen 2 maanden na constatering contact op met Kinderfeestje voor Jou;

– Kinderfeestje voor Jou wil haar best doen om te zorgen voor een passende oplossing, mits de producten goed zijn gebruikt;

– Neem eerst contact op voordat je de desbetreffende producten retour stuurt;

– Zorg ervoor dat je het pakket ruim voor de geplande feestdatum retour stuurt. 

retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. 

Herroepen

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Kinderfeestje van Jou geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen via info@kinderfeestjevoorjou.nl. Je krijgt binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour het verschuldigde orderbedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het herroepingsformulier is te vinden bij de Algemene Voorwaarden (laatste pagina). Alle producten met een digitale inhoud vormen een uitzondering. Hierbij is het niet mogelijk om te ruilen of te annuleren. Door op ‘Bestellen’ te klikken, zie je automatisch af van je herroepingsrecht en stem je in met directe levering.