Verjaardagskalender + 4 posters

Ik bedenk niet alleen superleuke en originele kinderfeestjes, maar kom nu ook met een verjaardagskalender en 4 bijpassende posters. Het idee ontstond toen ik steeds meer verzoekjes kreeg van klanten om ook buiten de feestjes om iets te ontwerpen dat met feest te maken heeft. 

Hoe leuk is het om al je verjaardagen op te schrijven op een feestelijke verjaardagskalender? Met dit ontwerp is het de moeite waard om ‘m te laten zien, dus geef de kalender een mooi plekje in je huis! De posterset kon eigenlijk niet ontbreken. Als een kind (of volwassene) jarig is, trekken we van alles uit de kast en dan pakken we met name uit met slingers en ballonnen. Deze 4 verjaardagposters zijn een mooie aanvulling op de decoratie die je al hebt. Je kunt de posters inlijsten, op het raam plakken of ze bijvoorbeeld met washi-tape op de muur een plekje geven. Ze springen hoe dan ook in het oog! De verjaardagskalender en posters zijn superleuk voor zowel kinderen als volwassenen! Veel plezier ermee!

Wat kun je verwachten?

  • De verjaardagskalender heb ik zo vormgegeven dat zowel volwassenen als kinderen ‘m kunnen gebruiken. Het ontwerp is heel neutraal. Op elke pagina vind je een nieuwe maand en heb je voldoende ruimte om de jarigen van die maand op te schrijven. Daarnaast krijg je 4 posters met als thema ‘verjaardag’. Deze posters zijn superleuk om op te hangen als iemand jarig is. 
  • Na aanschaf krijg je binnen 24 uur twee bijlagen in je mailbox: de verjaardagskalender en de 4 posters. De verjaardagskalender bestaat uit 12 pagina’s en de verjaardagposters uit 4 pagina’s en worden geleverd in A4-formaat (PDF)
  • Tips: print de verjaardagskalender en de posters uit op 160 of 220 grams papier. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig en mooi, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. 
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.