kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Truth or Dare

Het klassieke spel ‘Truth or Dare’ is ontzettend leuk om op een kinderfeestje te spelen. Het spel maakt daarom niet alleen deel uit van het Meiden Feestje, maar is ook los verkrijgbaar voor een schappelijk prijsje. Ideaal om elkaar beter te leren kennen, maar ook als afwisselende activiteit tussendoor of als gezellig moment met elkaar.

De vragen zijn op een positieve manier ingestoken, zodat iedereen op een laagdrempelige manier mee kan doen. Het spel bevat 20 kaartjes met ‘Truth’ vragen. Je kunt leuke dilemma’s verwachten, zoals ‘Poets je liever je tanden met pindakaas of loop je liever de hele dag met natte sokken?’ Je kunt ook vragen als ‘Wat is het liefste wat je ooit voor iemand hebt gedaan?’ of ‘Wat zou je doen als je een dag onzichtbaar was?’.

De 28 kaartjes met ‘Dare’ opdrachten leveren grappige situaties op. Want doe maar eens alsof je een olifant aan het uitlaten bent of zing een kinderliedje zonder je mond daarbij te bewegen. Kortom… Truth or Dare is een superleuk spel voor een kinderfeestje, in de klas, op kamp, bij de scouting of bijvoorbeeld een familiefeestje. 

Truth or Dare 2

Truth or Dare - €3,50