Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Spellenpakket

Wil je een kinderfeestje met veel spel en actie? Dan is het Spellenpakket iets voor jou! Speel met elkaar een gezellige Bingo, het tactische Mastermind of daag elkaar uit tijdens het Smokkelspel. Vind je het leuk om iets nieuws te proberen? Dan zijn het Circusspel of Levend Ganzenbord XL ongetwijfeld een succes! Tot slot leer je elkaar (nog) beter kennen door de gevarieerde vragen en opdrachten tijdens het Truth or Dare spel. 

Het Spellenpakket is niet alleen leuk om te gebruiken tijdens een kinderfeestje, maar ook zeker voor een familiefeestje, bij de scouting, op kamp, de vereniging, als gezellige activiteit in de vakantie… Noem het maar op! De spellen zijn voor jong en oud. In het draaiboek staan tips opgenomen, zodat je de spellen makkelijk kunt aanpassen naar leeftijd en spelniveau. 

Het spellenpakket bestaat uit 6 kant-en-klare groepsspellen die je makkelijk kunt voorbereiden en uitvoeren. Bij elk spel vind je een heldere speluitleg, suggesties om het spel moeilijker en makkelijker te maken, een lijstje met benodigdheden en alle spelbenodigdheden. Denk hierbij aan spelkaarten, uitbreidingen, scorebladen, etc. Met deze spellen zorg je zonder al te veel stress voor een superleuk programma!

Spellenpakket
Spellenpakket
Spellenpakket
Spellenpakket

Spellenpakket - €21,50 (ACTIE)