Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Spellen en speurtochten

Naast de kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en de kinderfeestjes voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, vind je hier ook superleuke losse spellen en speurtochten. Deze spellen en speurtochten kun je goed gebruiken als activiteit tijdens een kinderfeestje. Misschien ben je wel op zoek naar een speurtocht voor buiten of zoek je juist een spel dat je tussendoor als rustige activiteit kunt gebruiken… Er is hier vast wel iets dat bij het moment past.

Niet alleen voor een kinderfeestje is een spel of speurtocht leuk. De spellen en speurtochten die je hieronder vindt, zijn ook ideaal voor de scouting, een gezellig moment in de klas of bijvoorbeeld tijdens een familiefeestje! Veel spellen en speurtochten kun je zowel binnen als buiten spelen en kun je makkelijk aanpassen naar de groepsgrootte. 

Door de heldere speluitleg en de bijbehorende printables zal je merken dat je maar weinig voorbereidingstijd nodig hebt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je de meeste benodigdheden al in huis hebt en je dit niet nog allemaal extra hoeft te kopen. Hieronder vind je een overzicht van alle spellen en speurtochten die je momenteel kunt bestellen. Wil je meer weten? Scroll dan helemaal naar beneden voor meer informatie!