Slaapfeestje

Een slaapfeestje is natuurlijk ontzettend leuk en ook best wel spannend! Met dit draaiboek ben je er helemaal klaar voor! Bij binnenkomst krijg je een echte VIP toegangspas en kan het feest beginnen! Tijdens dit gezellige feestje speel je spellen als Bingo en neem je het tegen elkaar op tijdens het spannende Verzamelspel. Met behulp van het speciale menu verzorg je ’s avonds met elkaar een heerlijk diner. 

Hierna is er vast nog wel tijd om de omgekeerde vriendenboekjes in te vullen of speel je met elkaar Truth or Dare met maar liefst 50 vragen en opdrachten! Natuurlijk mag je het zo laat maken als je wilt. Houd een kussengevecht, maak tenten of kijk een film… Zorg er wel voor dat je ’s ochtends weer fit bent, want dan maak je met z’n allen een ontbijtje en is het daarna tijd voor een rondje ochtendgymnastiek! Dit slaapfeestje is een feestje om nooit te vergeten!

Inhoud draaiboek

  • Het Slaapfeestje is geschikt voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. In de praktijk zie ik dat het draaiboek vooral wordt verkocht voor meidenfeestjes. Bij dit feestje blijven de kinderen natuurlijk slapen. Wil je dit liever niet, maar spreekt de inhoud van dit draaiboek je wel aan? Dan kun je het feestje heel simpel omvormen tot een feestje dat je overdag viert of je kunt het Pyjama Feestje overwegen. 
  • Na aanschaf krijg je direct 2 downloads: het draaiboek en de bijlagen. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 15 pagina’s en alle bijlagen uit 41 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen een aantal minuten een bevestigingsmail met een link naar je download. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. Je downloadlink vervalt nooit.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.