Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Sinterklaas

Naast de bekende kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en de kinderfeestjes voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, vind je hier ook superleuke losse spellen in Sinterklaas thema! De spellen kun je goed gebruiken als activiteit in de november- of decembermaand. Misschien ben je wel op zoek naar een groot spel voor een grote groep of zoek je juist een spel dat je tussendoor als rustige activiteit kunt gebruiken… Er is hier vast wel een spel dat bij het moment past.

Staat Pakjesavond bij jou meestal in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie binnen no-time eigenlijk wel klaar? Met één van deze leuke Sinterklaas spellen kun je daar heel simpel verandering in aanbrengen! Niet alleen voor Pakjesavond is een spel leuk. De spellen die je hieronder vindt, zijn ook ideaal voor de scouting, een gezellig moment in de klas of bijvoorbeeld tijdens een familiefeestje! Veel spellen kun je makkelijk aanpassen naar de groepsgrootte. 

Door de heldere speluitleg en de bijbehorende printables zal je merken dat je maar weinig voorbereidingstijd nodig hebt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je de meeste benodigdheden al in huis hebt en je dit niet nog allemaal extra hoeft te kopen. Veel plezier!