kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Sinterklaas Spel

Het Sinterklaas Spel is er weer! Staat Pakjesavond bij jou meestal in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie binnen no-time eigenlijk wel klaar? Met dit leuke Sinterklaas Spel kun je daar heel simpel verandering in aanbrengen! Dat merk je al als je begint met het (voor)lezen van de brief van Sinterklaas… Pakjesavond 2.0 kan beginnen! Het levert gegarandeerd een hele gezellige avond op met je gezin, familie of vrienden waarbij leuke, gevarieerde opdracht centraal staan!

Het Sinterklaas Spel bestaat uit 8 verschillende spellen waar je – in combinatie met het uitpakken van de cadeaus – wel een avondje zoet mee bent. De spellen zijn voor jong en oud, dus heel geschikt om met alle leeftijden te spelen. Het complete draaiboek bestaat uit 22 pagina’s. Print de pagina’s die je wil gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Je kunt de pagina’s desgewenst lamineren, zodat je het spel bij wijze van spreken volgend jaar ook weer zou kunnen gebruiken. Veel plezier!

Sinterklaas Spel
Sinterklaas Spel
Sinterklaas Spel
Sinterklaas Spel

Sinterklaas Spel - €10,00

Aftelkalender Pakjesavond

Kun jij niet wachten tot het 5 december is? Met deze leuke gratis aftelkalender kun je aftellen tot het weer tijd is voor Pakjesavond!