Het Sinterklaas Spel

Het Sinterklaas Spel is er weer! Staat Pakjesavond bij jou meestal in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie binnen een uur eigenlijk wel klaar? Met dit leuke Sinterklaasspel kun je daar heel simpel verandering in aanbrengen! Dat merk je al als je begint met het (voor)lezen van de brief van Sinterklaas… Pakjesavond 2.0 kan beginnen! Het levert gegarandeerd een hele gezellige avond op met je gezin, familie of vrienden waarbij leuke, gevarieerde opdrachten centraal staan!

Het Sinterklaas Spel bestaat uit 8 verschillende spellen waar je – in combinatie met het uitpakken van de cadeaus – wel een avondje zoet mee bent. De spellen zijn voor jong en oud, dus heel geschikt om met verschillende leeftijden te spelen. Het complete draaiboek bestaat uit 23 bijlagen. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Je kunt de pagina’s desgewenst lamineren, zodat je het spel bij wijze van spreken volgend jaar ook weer zou kunnen gebruiken. De totale voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier! 

Inhoud draaiboek

Aftelkalender Pakjesavond

Kun jij niet wachten tot het 5 december is? Met deze leuke aftelkalender kun je aftellen tot het weer tijd is voor Pakjesavond!

  • Het Sinterklaas Spel is geschikt voor alle leeftijden. 
  • Na aanschaf krijg je binnen 24 uur een mail met het draaiboek en de printables ineen (PDF). Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 23 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende Pakjesavond op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken Pakjesavond helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij het Sinterklaas Spel kun je de diploma’s printen en handmatig beschrijven, zodat je het persoonlijk kunt maken. 
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling ontvang je een mail met het digitale draaiboek als bijlage. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.