kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Sinterklaas QR Speurtocht

Wil je een speurtocht, maar dan een keer iets anders? Wat dacht je van een Sinterklaas QR speurtocht! Superleuk voor tijdens Pakjesavond, maar ook net zo goed te gebruiken tijdens een familiedag, op school, bij de scouting of gezellig tijdens een vrije dag in november of december. Je kunt ‘m hier met een aantal leuke extra’s bestellen!

De Sinterklaas QR speurtocht begint met het zoeken naar de brief die de Spiekpietjes hebben achtergelaten. Vanaf dit punt start de speurtocht naar de geheime QR kaartjes. Elk kaartje kun je met een tablet of telefoon (met internetverbinding) scannen. Je komt gelijk bij de juiste opdrachtkaart terecht die je vervolgens alleen, in tweetallen of als groep kunt uitvoeren. Dit kunnen verschillende leuke of juist grappige zoek- en verzamelopdrachten zijn waarbij je creatief mag zijn! Als bewijs je je de uitgevoerde opdracht vast als foto. Lukt het om alle QR kaartjes te vinden en de opdrachten uit te voeren? Dan heb je de speurtocht tot een goed einde gebracht en verdien je een diploma!

Sinterklaas QR Speurtocht
Sinterklaas QR Speurtocht
Sinterklaas QR Speurtocht
Sinterklaas QR Speurtocht

Sinterklaas QR Speurtocht - €7,50

Pakjesavond Aftelkalender

Kun je niet wachten tot het 5 december is? Met deze leuke gratis aftelkalender kun je aftellen tot het weer tijd is voor Pakjesavond!