Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Sinterklaas Escape Game

Houd je van puzzelen, speuren en spelletjes doen? En wil je dit jaar iets anders doen met Pakjesavond? Speel dan met elkaar de Sinterklaas Escape Game! Superleuk tijdens Pakjesavond, maar misschien is het nog wel spannender om in de week voor Pakjesavond elke dag een envelop te openen en de puzzel te op te lossen! Je kunt dit spel ook goed gebruiken tijdens een familiedag, op school, bij de scouting of gezellig tijdens een vrije dag in november of december. Je kunt ‘m hier met een aantal leuke extra’s bestellen!

De Sinterklaas Escape Game begint met het zoeken naar de brief die de Spelletjes Piet heeft achtergelaten. Vanaf dit punt start het spel. De Escape Game bestaat uit 7 enveloppen met opdrachtkaarten. Nadat je de puzzels en spellen hebt opgelost, schrijf je de antwoorden op het antwoordenblad. Op deze manier kom je bij de oplossing en kun je de code van de kluis kraken. Is het gelukt? Dan verdien je een diploma (en weet je de verstopplaats van bijvoorbeeld de cadeautjes)!

Sinterklaas Escape Game
Sinterklaas Escape Game
Sinterklaas Escape Game
Sinterklaas Escape Game

Sinterklaas Escape Game - €7,50

Pakjesavond Aftelkalender

Kun je niet wachten tot het 5 december is? Met deze leuke gratis aftelkalender kun je aftellen tot het weer tijd is voor Pakjesavond!