Traktatiekaarten 'Monochrome'

Deze traktatiekaarten zijn superleuk om te gebruiken voor een traktatie! Ik heb 8 kaarten gemaakt die deel uitmaken van de serie ‘Monochrome’. Is jouw kind bijna jarig en mag het trakteren op school? Dan kun je deze traktatiekaarten daar ongetwijfeld goed bij gebruiken! De kaarten combineer je met een leuk uitdeelcadeautje of lekkere traktatie en doe je bij elkaar in een (transparant) zakje. Met deze monochrome kaarten kun je alle kanten op, omdat de kaarten van zichzelf vrij rustig zijn. Bij elke bestelling zorg ik ervoor dat de naam én de leeftijd van de jarige op de traktatiekaarten komen te staan. Zo krijgt elke traktatie een persoonlijk tintje en dat maakt het trakteren extra leuk! 

Belangrijk: Op het bestelformulier kun je de naam en de leeftijd van de jarige invullen. Ik zorg er dan voor dat jij jouw bestelling helemaal gepersonaliseerd in je mailbox ontvangt. De set met kaarten kun je onbeperkt printen en kost € 3,50.

Wil je meer informatie over dit product? Of ben je benieuwd naar alle traktaties die je met deze leuke kaarten kunt maken? Scroll dan even naar beneden! Ik heb de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet én 5 bijpassende traktatie ideeën uitgewerkt. 

  • Kies een leuke traktatiekaart uit één van de series. 
  • Je bestelt de traktatiekaart. Dit kan heel eenvoudig en veilig in de webshop. Vul tijdens het bestelproces de naam en de leeftijd in van de jarige. Binnen 24 uur ontvang je de gepersonaliseerde printable in je mailbox. Check voor alle zekerheid ook even je spam.
  • Je kunt de printable opslaan en/of printen. Het fijne van deze digitale traktatiekaarten is dat je altijd toegang hebt tot je bestand en dat je het aantal traktatiekaarten naar wens kunt printen. Je kunt hiervoor standaard papier gebruiken. Andere stevigere opties zijn fotopapier, dik printpapier of je kunt je afdruk plakken op een briefkaart. Op een A4-tje passen 4 traktatiekaarten.
  • Doe je traktatiekaart mét traktatie in een plastic of papieren zakje (o.a. te koop bij Action, Wibra, Xenos en verschillende webshops) en maak er een mooi geheel van. Je kunt er ook voor kiezen om de traktatiekaart als wikkel te gebruiken of aan de traktatie te hangen.
  • Tot slot nog even dit… Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de traktatiekaarten. De traktatiekaarten zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik.
  • Voor peuters en kleuters: een doosje rozijntjes, een paar spekjes of een verpakt ontbijtkoekje
  • Een gezonde traktatie: fruitspiesjes, prikkers met poffertjes en fruit of een gezond spiesje met kaas, komkommer en tomaat
  • Een verpakte traktatie: een verpakt kinderkoekje of een klein zakje/rolletje met snoepjes (bijv. een zakje Autodrop bij de traktatiekaart ‘Auto’ of een kleine Mars of Milkyway bij de traktatiekaart ‘Raket’)
  • Cupcakejes of koekjes in de het thema van de traktatiekaart
  • Een uitdeelcadeautje: een leuk potlood of pen, een bellenblaas een stickervelletje of een klein puzzeltje/spelletje