Traktatiekaarten 'Beroepen'

Deze traktatiekaarten zijn superleuk om te gebruiken voor een traktatie! Ik heb 4 kaarten gemaakt die deel uitmaken van de serie ‘Beroepen’. Is jouw kind helemaal gek van de brandweer? Of juist van ballerina’s? Dan komen deze traktatiekaarten ongetwijfeld goed van pas! De kaarten combineer je met een leuk uitdeelcadeautje of met een lekkere traktatie en doe je in een (transparant) zakje. Bij elke bestelling zorg ik ervoor dat de naam én de leeftijd van de jarige op de traktatiekaarten komen te staan. Zo krijgt elke traktatie een persoonlijk tintje en dat maakt het trakteren extra leuk! 

Belangrijk: Op het betaalformulier kun je de naam en de leeftijd van de jarige invullen. Ik zorg er dan voor dat jij jouw bestelling helemaal gepersonaliseerd in je mailbox ontvangt. De set met kaarten kun je onbeperkt printen en kost €3,50.

Wil je meer informatie over dit product? Of ben je benieuwd naar alle traktaties die je met deze leuke kaarten kunt maken? Scroll dan even naar beneden! Ik heb de belangrijkste informatie voor je op een rijtje gezet én 5 bijpassende traktatie ideeën uitgewerkt. 

  • Kies een leuke traktatiekaarten uit één van de series. 
  • Je bestelt de traktatiekaart. Dit kan heel eenvoudig en veilig in de webshop. Vul tijdens het bestelproces de naam en de leeftijd in van de jarige. Binnen 24 uur ontvang je de gepersonaliseerde printable in je mailbox. Check voor alle zekerheid ook even je spam.
  • Je kunt de printable opslaan en/of printen. Het fijne van deze digitale traktatiekaarten is dat je altijd toegang hebt tot je bestand en dat je het aantal traktatiekaarten naar wens kunt printen. Je kunt hiervoor standaard papier gebruiken. Andere stevigere opties zijn fotopapier, dik printpapier of je kunt je afdruk plakken op een briefkaart. Op een A4-tje passen 4 traktatiekaarten.
  • Doe je traktatiekaart mét traktatie in een plastic of papieren zakje (o.a. te koop bij Action, Wibra, Xenos en verschillende webshops) en maak er een mooi geheel van. Je kunt er ook voor kiezen om de traktatiekaart als wikkel te gebruiken of aan de traktatie te hangen.
  • Tot slot nog even dit… Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de traktatiekaarten. De traktatiekaarten zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik.
  • Een verkoelende traktatie: een blikje Sisi, een smoothie of een ijsje
  • Een gezonde traktatie: fruitspiesjes, fruitijsjes (zie Pinterest) of watermeloen gesneden in de vorm van ijsjes
  • Een verpakte traktatie: rolletje Mentos, schatkistje, Twister lolly, Bounty reep, Haribo vissen/haaien of ijsjes van snoep/chocolade
  • Cupcakejes waar je een tropisch eiland van maakt of koekjes in de vorm van ijsjes (zie Pinterest)
  • Een uitdeelcadeautje in de stijl van het thema: waterpistooltje, waterballonnen of een leuke waaier bijvoorbeeld