Science Feestje - 8 t/m 12 jaar

Vier nu het superleuke Science Feestje thuis! Houd jij van experimenteren? En vind je het leuk om van alles te ontdekken? Dan is dit feestje iets voor jou! Je gaat als een echte professor aan de slag. Daar hoort natuurlijk een echt laboratoriumpasje en -outfit bij! 

Onderzoek wat er gebeurt als je pepermunt in een fles cola gooit of maak een spectaculair bubbelbrouwsel. Tijdens dit feestje fabriceer je zelf bijvoorbeeld ook monsterspekjes en zeepkubussen. En lukt het jou om met verschillende ingrediënten glibberig slijm te maken? Daarnaast kun je tijdens dit feestje ook leuke Science knutsels maken en de spannende Mad Scientist mini-speurtocht spelen. Test je kennis tijdens een spannende wetenschapsquiz. Er is een makkelijke en een moeilijke versie, dus alle kinderen kunnen prima meedoen. Wie weet het meeste? Het Science Feestje is een uitdagend feestje voor jongens en meisjes van ongeveer 8 t/m 12 jaar!

Inhoud draaiboek

  • Het Science Feestje is geschikt voor jongens en meisjes van 8 t/m 12 jaar. Begeleiding van een volwassene bij het uitvoeren van de proefjes is raadzaam. Het feestje kun je zodanig aanpassen dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren. Er zijn 2 proefjes die je beter buiten kunt doen.  
  • Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er een venster met verdere betaalgegevens. Na je betaling mail ik je binnen 24u en ontvang je 2 bijlagen: het complete draaiboek en de daarbij behorende printables. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 17 pagina’s en alle bijlagen uit 30 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij dit Science Feestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en laboratoriumpasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een uur tot anderhalf uur in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen 24 uur een mail met daarin 2 downloads: het draaiboek en een bijlage met alle printables. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. 
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar? En lijkt dit feestje je leuk?

Kijk ook eens bij mijn andere themafeestjes!