Science Feestje Junior - 5 t/m 8 jaar

Daar is ‘ie dan… Het Science Feestje Junior! Na het succes van het Science Feestje voor 9 t/m 12 jarigen, kon een junior versie natuurlijk niet ontbreken! Dus jonge professors… Pak het laboratoriumpasje erbij en zorg ervoor dat je klaar bent voor alle proefjes die helemaal bij jouw leeftijd passen! Want hoe leuk is het als je zoveel mogelijk zelf kunt doen?

Je gaat onderzoeken en experimenteren tijdens maar liefst 12 proefjes. Tussen de proefjes door, staan er ook nog andere leuke activiteiten op het programma. Een spannende quiz die helemaal bij jouw leeftijd past, maar ook een zoektocht met Mad Scientist plaatjes. Verder is er muziek, zijn er losse spelletjes en puzzelbladen, leuke decoraties en hebben jullie vast wel even tijd om een taartje met elkaar te eten. Aan het einde van het feestje ga je naar huis met een welverdiende diploma en een leuke goodiebag. Veel plezier!

inhoud draaiboek

  • Dit Science Feestje Junior is geschikt voor jongens en meisjes van ongeveer 6 t/m 8  jaar. Begeleiding van een volwassene bij het uitvoeren van de proefjes is raadzaam. Het feestje kun je zodanig aanpassen dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren.
  • Na aanschaf krijg je direct 2 downloads: het draaiboek en de bijlagen. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 16 pagina’s en alle bijlagen uit 30 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Nadat je het bestelformulier verzonden hebt, krijg je een venster te zien met verdere instructies rondom de betaling. Binnen 24u ontvang je het draaiboek met de bijbehorende printables in je mailbox als PDF-bestand.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.