kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Schoencadeautjes

20x leuke schoencadeautjes en andere Sinttips

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat de schoen weer gezet mag worden. In deze blogpost vind je tips voor leuke (en budgetvriendelijke) schoencadeautjes, een gratis downloadkalender en je kunt alvast het Sinterklaas Spel bestellen!

Aftelkalender

Zijn jullie vanmorgen bij de intocht van Sinterklaas geweest? Of misschien heb je het wel vanuit huis op de tv gevolgd? Hier hebben we een hele gezellige dag gehad met elkaar als gezin, maar ook met familie en vrienden. Mijn kinderen hebben al weken naar de intocht van Sinterklaas uitgekeken en kunnen niet wachten om hun schoen te zetten.

Op naar 5 december! Ik maakte een leuke aftelkalender zodat jij ook samen met je kinderen kunt aftellen naar Pakjesavond. Je kunt deze kalender trouwens ook gebruiken om alle schoenzet momenten op te zetten. Kan soms handig zijn! 😉

Tips voor schoencadeautjes

  1. Creatieve cadeaus: klei, een DIY-pakketje om te bakken of knutselen, een LEGO setje of kinetisch zand
  2. Nuttige cadeautjes: een schoolbeker, een warme sjaal, pantoffels, iets leuks voor op de slaapkamer, een paraplu of voetbalsokken
  3. Educatieve schoencadeautjes: een puzzelboek, een stripboek, een klein proefabonnement op een tijdschrift, een grappig weetjesboek/hersenkrakers, IQ of Smart Games of bijvoorbeeld een informatief boek over een lievelingsonderwerp
  4. Overig: een leuk (kaart)spel (budgettip: Kruidvat), een setje Pokémonkaarten, douchefoam of bruisballen, een bioscoopkaartje voor de nieuwste Sinterklaasfilm of een chocolade aftelkalender.

Je hoeft natuurlijk niet alle schoencadeautjes nieuw te kopen. Misschien is het juist nog wel veel waardevoller om iets via Vinted, Marktplaats of de plaatselijke kringloop winkel te kopen. Sommige grote cadeaus kun je ook opdelen in meerdere kleine cadeautjes, zodat je een aantal schoencadeautjes hebt.

Sinterklaas Spel

Iedereen kent het denk ik wel… Een ‘gezellige’ Pakjesavond waar alle cadeautjes in 20 minuten uitgepakt zijn en de grond bezaaid ligt met inpakpapier. Wil je het jezelf extra makkelijk maken dit jaar en toch op een superleuke manier Sinterklaas vieren? Kies dan voor het kant-en-klare Sinterklaas Spel!

Het Sinterklaas Spel bestaat uit 8 verschillende spellen waar je – in combinatie met het uitpakken van de cadeaus – wel een avondje zoet mee bent. De spellen zijn voor jong en oud, dus heel geschikt om met familie of vrienden te spelen.

Daarnaast vind je ook een brief van Sinterklaas in het draaiboek, 3 leuke recepten voor een middagje gezellig bakken, een aftelkalender en meer! Fijne Pakjesavond!

Meer lezen?

Deze blogpost gaat over schoencadeautjes, maar er zijn natuurlijk veel meer momenten in het jaar dat je cadeautjes kunt geven. Ik schreef eerder al een aantal blogpost waar je wellicht inspiratie uit kunt halen.

Share this post