Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Schatgraven

Het spel ‘Schatgraven’ start met echte flessenpost. Kapitein Kraal nodigt jullie namelijk uit om de eilanden in de oceaan te verkennen. Zijn jouw vaardigheden op zee en onder water een beetje op peil? Daar kom je snel genoeg achter! Je gaat namelijk op zoek naar goudstukken, zeedieren en schatten, maar zorg ervoor dat je uit de buurt blijft van de piraten! Je speelt afwisselende spellen en lost puzzels op. Zodoende kom je steeds dichter in de buurt van de echte schat waar je naar op zoek bent. Schatgraven is geschikt voor zeemeerminnen, piraten, duikers en schatgravers. Duik je mee?

Dit spel is heel geschikt voor tijdens een kinderfeestje, maar ook net zo goed te gebruiken tijdens een familiedag, op school, bij de scouting of gezellig tijdens een vrije dag. Je kunt ‘m hier met een aantal leuke extra’s bestellen, zoals diploma’s die je kunt personaliseren en een leuke poster die je bij de start van het spel kunt ophangen. 

Schatgraven is een onderdeel van het Onderwater Feestje. Zoek je een kinderfeestje met een dagdeel vol activiteiten? Kijk dan eens bij dit themafeestje voor kinderen van 5 t/m 8 jaar! 

Schatgraven
Schatgraven
Schatgraven
Schatgraven

Schatgraven - €10,00