Safari Feestje - 8 t/m 12 jaar

Ranger Robin werkt in een groot natuurpark en heeft een probleem. Er zijn vijf dieren uit het park ontvoerd. Je krijgt de opdracht om de dieren terug te vinden en de ontvoerder op te sporen. Dit kun je natuurlijk niet onvoorbereid doen! Je ondergaat eerst een Rangertraining waarbij al je vorderingen worden bijgehouden in het Ranger Paspoort. Je leert bijvoorbeeld hoe je in de natuur kunt overleven, wat je moet doen als één van de Rangers gewond raakt en je kennis op het gebied van planten en dieren wordt getest. 

Nu ben je klaar om het spannende Safari Spel te spelen. Door de afwisselende opdrachten goed uit te voeren, kun je munten verdienen waarmee je alle dieren weer terug kunt brengen naar het natuurpark. Tussendoor is er ook nog tijd voor leuke creatieve opdrachten om je Ranger-look helemaal af te maken!  Aan het einde speel je de slotopdracht en zul je te weten komen wie de ontvoerder is geweest! Ben jij klaar voor het Safari Feestje?

Inhoud draaiboek - €19,50

  • Het Safari Feestje is geschikt voor jongens en meisjes van ongeveer 8 tot 12 jaar. Het feestje kun je zodanig inrichten dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren.
  • Na betaling krijg je binnen 24 uur 2 documenten in je mailbox: het draaiboek en de bijlagen. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 17 pagina’s en alle bijlagen uit 26 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen een aantal minuten een bevestigingsmail met een link naar je download. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. Je downloadlink vervalt nooit.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.