Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Ruimte Feestje - 8 t/m 12 jaar

Ben je op zoek naar avontuur en ben je bereid om heel wat kilometers te maken? Dan is dit Ruimte Feestje misschien wel iets voor jou! Stap in het leven van een astronaut en leer je onder andere hoe je aliens moet uitschakelen, oefen je de moonwalk, bouw je een eigen raket en speel je een maanstenen race. Gaan alle onderdelen je goed af? Dan heb je een echte astronauten verdiend én ben je klaar voor het ‘Reis door de Ruimte’ spel. 

Astronaut André heeft een superhandige checklist achtergelaten en waarmee je kunt zien of je klaar bent voor je allereerste ruimtereis. Heb je bijvoorbeeld genoeg brandstof? Is je bestemming bekend? Lukt het jullie om de juiste astronauten bij de juiste raket te vinden? Allemaal belangrijk vragen waar je een antwoord op gaat vinden. 

Aan de hand van superleuke spellen heb je met elkaar de grootste lol én leer je ondertussen stiekem heel veel over alles wat met ruimte te maken heeft! Na de training en de spellen is er nog tijd voor een spannende kennisquiz of maak je in de keuken één van de superlekkere recepten! Dit Ruimte Feestje is geschikt voor astronauten in spé met en zonder ‘ruimte ervaring’. Ben jij er klaar voor? 3…2…1… BLAST OFF!

ruimte feestje
Ruimte Feestje
ruimte feestje
Ruimte Feestje

Ruimte Feestje - €21,50