Ruimte Feestje - 8 t/m 12 jaar

Ben je op zoek naar avontuur en ben je bereid om heel wat kilometers te maken? Dan is dit Ruimte Feestje misschien wel iets voor jou! Stap in het leven van een astronaut en leer je onder andere hoe je aliens moet uitschakelen, train je de ‘moonwalk’, bouw je een eigen raket en speel je een maanstenen race. Gaan alle onderdelen je goed af? Dan heb je een echt astronautenpaspoort verdiend én ben je klaar voor het ‘Reis door de Ruimte’ spel. 

Astronaut André heeft een superhandige checklist achtergelaten en daarmee kunnen jullie ontdekken of jullie klaar zijn voor jullie allereerste ruimtereis. Heb je bijvoorbeeld genoeg brandstof? En is je bestemming bekend? Lukt het jullie om de juiste astronauten bij de juiste raket te vinden? Allemaal hele belangrijk vragen waar je een antwoord op gaat vinden. Aan de hand van superleuke spellen heb je met elkaar de grootste lol én leer je ondertussen stiekem heel veel over alles wat met ruimte te maken heeft! Dit Ruimte Feestje is geschikt voor astronauten in spé met en zonder ‘ruimte ervaring’. Ben jij er klaar voor? 3… 2… 1… BLAST OFF!

Inhoud draaiboek - €19,50

  • Het Ruimte Feestje is geschikt voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. Begeleiding van een volwassene is raadzaam. Het feestje kun je zodanig aanpassen dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren.
  • Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er een venster met verdere betaalgegevens. Na je betaling mail ik je binnen 24u en ontvang je 2 bijlagen: het complete draaiboek en de daarbij behorende printables. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 19 pagina’s en alle bijlagen uit 28 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen een aantal minuten een bevestigingsmail met een link naar je download. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. Je downloadlink vervalt nooit.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar? En lijkt dit feestje je leuk?

Kijk ook eens bij mijn andere themafeestjes!