Pyjama Feestje

Hoe leuk is het om in je pyjama naar een kinderfeestje te gaan? Bij binnenkomst krijg je een echte VIP toegangspas. Hierna kun je kiezen uit 3 verschillende leuke knutselactiviteiten. Maak jij een mooie dromenvanger of kies je voor een leuk masker dat je zelf kunt versieren?  

Het Pyjama Feestje is daarnaast ook een feest boordevol spellen. Je speelt met elkaar Bingo (geheel in thema), je gaat op een spannende geheime missie waarbij je goed moeten samenwerken en er zijn allerlei andere leuke, sportieve spelletjes! Is er tijd over? Dan kun je de omgekeerde vriendenboekjes invullen of de woordzoeker en rebus maken. En word je toch een beetje moe? Dan kruip je lekker in je zelfgemaakte tent… Een feestje om nooit te vergeten!

Inhoud draaiboek

  • Het Pyjama Feestje is geschikt voor meisjes van ongeveer 5 tot 9 jaar. Het feestje kun je voor het grootste gedeelte het beste binnen vieren. Een aantal activiteiten kun je lekker buiten doen. Begeleiding van een volwassene is raadzaam!
  • Let op: De kinderen blijven tijdens dit feestje niet logeren. Het feestje wordt dan ook overdag gevierd. Wil je een feestje waar ze wel blijven slapen? Kijk dan bij het SLAAPFEESTJE voor kinderen van ongeveer 8 tot en met 12 jaar. 
  • Na aanschaf krijg je direct 2 downloads: het draaiboek en de bijlagen. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 14 pagina’s en alle bijlagen uit 30 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen een aantal minuten een bevestigingsmail met een link naar je download. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. Je downloadlink vervalt nooit.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.