Pyjama Feestje - 5 t/m 8 jaar

Hoe leuk is het om bij een Pyjama Feestje ook daadwerkelijk in je pyjama naar het feestje te gaan? Bij dit feestje mag het! Je krijgt bij binnenkomst een echte VIP toegangspas die je goed moet bewaren! Tijdens het Pyjama Feestje kun je kiezen uit 3 verschillende leuke knutselactiviteiten. Maak jij een mooie dromenvanger of kies je voor een leuk masker dat je zelf kunt versieren?  

Het Pyjama Feestje is daarnaast ook een feest boordevol leuke spellen. Je speelt met elkaar Bingo (geheel in thema), je gaat op een spannende geheime missie waarbij je goed moeten samenwerken en er zijn allerlei andere leuke, sportieve spelletjes! Is er tijd over? Dan kun je de omgekeerde vriendenboekjes invullen of de woordzoeker en rebus maken. En word je toch een beetje moe? Dan kruip je lekker in je zelfgemaakte tent… Aan het einde van het kinderfeestje ga je naar huis met een leuke goodiebag, je knutsels en een welverdiend diploma! Veel plezier tijdens dit Pyjama Feestje!

Inhoud draaiboek - €19,50

  • Het Pyjama Feestje is geschikt voor meisjes van ongeveer 5 t/m 8 jaar. Het feestje kun je voor het grootste gedeelte het beste binnen vieren. Een aantal activiteiten kun je lekker buiten doen. Begeleiding van een volwassene is raadzaam!
  • Let op: De kinderen blijven tijdens dit feestje niet logeren. Het feestje wordt dan ook overdag gevierd. Wil je een feestje waar ze wel blijven slapen? Dan zou je het Meiden Feestje heel goed kunnen gebruiken en de kinderen aansluitend laten blijven slapen.  
  • Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er een venster met verdere betaalgegevens. Na je betaling mail ik je binnen 24u en ontvang je 2 bijlagen: het complete draaiboek en de daarbij behorende printables. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 14 pagina’s en alle bijlagen uit 30 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal ongeveer een uur in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen 24 uur een mail met daarin 2 downloads: het draaiboek en een bijlage met alle printables. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. 
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de leeftijdscategorie 5 t/m 8 jaar? En lijkt dit feestje je leuk?

Kijk ook eens bij mijn andere themafeestjes!