Privacybeleid

* Deze pagina is voor het laatst aangepast in november 2019

Ik ben me ervan bewust dat je vertrouwen stelt in mij. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring verbeter. Zo snap je precies hoe ik werk. Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Kinderfeestje voor Jou. Je dient je ervan bewust te zijn dat Kinderfeestje voor Jou niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. Kinderfeestje voor Jou respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je op vertrouwelijke wijze verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. 

Gebruik van mijn diensten

Wanneer je je aanmeldt voor één van mijn diensten vraag ik je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kinderfeestje voor Jou of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. De soorten persoonsgegevens die ik verwerk zijn NAW-gegevens, e-mailadressen, telefoonnummers en IP-adressen. 

communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik je naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Kinderfeestje voor Jou of die van een derde partij. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik. 

Cookies

Ik verzamel gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen. Deze website maakt gebruik van ‘cookies’ (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over jouw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Kinderfeestje voor Jou of die van een derde partij, zoals Google Analytics. Ik gebruik deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren jouw toestemming hiervoor heb verkeren. De doeleinden waarvoor ik persoonsgegevens en/of ordergegevens gebruik in het kort:

– Voor de totstandkoming en uitvoering van de overeenkomst, bijvoorbeeld het door jou betaalde product te leveren;

– Als je een betaald product hebt afgenomen, om te factureren;

– Om je een nieuwsbrief, gebruikersinformatie, servicebericht of andere (al dan niet elektronische) boodschappen te sturen;

– Om het inloggen via social media diensten mogelijk te maken. 

Derden en verwerkersovereenkomsten

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke ik gebruik ten behoeve van mijn webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden.

Zo maakt Kinderfeestje voor jou gebruik van de diensten van WordPress en heeft daarvoor een verwerkersovereenkomst afgesloten. WordPress geeft daarin aan dat de gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht wordt opgeslagen op de servers van WordPress. Zij zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding. 

Kinderfeestje voor Jou maakt ook gebruik van betaaldienst Mollie Payments. Mollie is van mening dat de verwerking van persoonsgegevens in het kader van de gebruikersovereenkomst met hun merchants hier niet onder valt. Als het gaat om de verwerking van persoonsgegevens werkt Mollie niet in opdracht van de merchant en de merchant niet in opdracht van Mollie. De gegevens die ze ontvangen, worden verwerkt op basis van eigen verantwoordelijkheid. Mollie is daarom geen verwerker, maar een zelfstandig verwerkingsverantwoordelijke als bedoeld in de Algemene Verordering Gegevensbescherming. De betaling in de webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar Mollie Payments door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens worden hierbij niet doorgegeven aan mijn server en wordt ook niet door mij opgeslagen. 

Tot slot kan Kinderfeestje voor Jou niet zonder social media, te weten Pinterest en Instagram. Op de website vind je dan ook een button om direct naar de social media pagina’s van Kinderfeestje voor Jou te gaan. Elk social media kanaal heeft afzonderlijk een privacyverklaring opgesteld om inzage te geven in hun omgang met privacy. Je vindt dit eenvoudig via hun websites. 

bewaartermijn

Persoonsgegevens bewaart Kinderfeestje voor Jou niet langer dan nodig. Indien je overgaat tot de aanschaf van een product zal ik je ordergegevens tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaren. Dit in verband met wettelijke verplichtingen aangaande de Belastingdienst. Persoonsgegevens die ik nodig heb om gebruikersinformatie, serviceberichten en andere boodschappen te sturen, bewaar ik tot zes maanden na het laatste moment van contact. 

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van de mogelijkheden op deze site en is geheel in overeenstemming met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG). Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in de privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuze voor persoonsgegevens

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dat moment aan mij is verstrekt. 

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en -services, op mijn en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser. 

Vragen, klachten en feedback

Ik controleer regelmatig of ik aan dit privacybeleid voldoe. Daarnaast houdt de Autoriteit Persoonsgegevens toezicht op de naleving van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en heb je als bezoeker het recht om een klacht in te dienen. Mocht je vragen hebben over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

info@kinderfeestjevoorjou.nl