kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Pasen / Lente

Naast de bekende kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en de kinderfeestjes voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, vind je hier ook superleuke losse spellen voor Pasen en de lente! Na het succes van de Sinterklaas en Kerst spellen, kon een paaseditie natuurlijk niet uitblijven! De spellen kun je goed gebruiken als activiteit tijdens Pasen of in de lentemaanden. Misschien ben je wel op zoek naar een spel voor een grote groep of zoek je juist een spel dat je met je kinderen in het Paasweekend kunt doen… Er is hier vast wel een spel dat bij het moment past!

Met één van deze leuke spellen voor Pasen of de lente maak je deze periode nog net wat specialer door met elkaar een gezellig spel te spelen. De spellen die je hieronder vindt, zijn trouwens ook ideaal voor de vereniging, een gezellig moment in de klas of bijvoorbeeld tijdens een familiefeestje! Veel spellen kun je makkelijk aanpassen naar de groepsgrootte. 

Door de heldere speluitleg en de bijbehorende printables zal je merken dat je maar weinig voorbereidingstijd nodig hebt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je de meeste benodigdheden al in huis hebt en je dit niet nog allemaal extra hoeft te kopen. Veel plezier!