Voor originele kinderfeestjes thuis
en superleuke traktaties

Pakjesavond
Vier Pakjesavond met het Sinterklaasspel! In dit draaiboek vind je 8 gevarieerde opdrachten, recepten, diploma's, een poster, een brief van Sinterklaas en meer!

Het is al bijna weer zover… Pakjesavond! Niet alleen voor kinderen een periode om naar uit te kijken, maar ik denk stiekem voor veel volwassenen ook! Maarrr…

Staat Pakjesavond bij jou meestal ook in het teken van cadeaus openscheuren?

Van veel ouders hoor ik dat het elk jaar een beetje hetzelfde liedje is. De kinderen zijn druk bezig om de verlanglijstjes te maken, de ouders met het kopen van de cadeaus en dan is daar het moment om de cadeaus uit te pakken. Dat duurt dan welgeteld een uur. Ergens best wel zonde toch? Staat Pakjesavond bij jou meestal ook in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie ook zo snel klaar?

Het Sinterklaas Spel

Ik wilde hier iets op bedenken. En dan op zo’n manier dat de gezelligheid en het samenzijn centraal staan. Ik denk dat kinderen daar ook veel mooiere herinneringen aan hebben. Daarom maakte ik het Sinterklaas Spel waar je een avondje zoet mee bent en van alles in zich heeft. Een origineel spel voor jong en oud en daarmee dus uitstekend te spelen met je gezin, familie of vrienden. Met alle extra’s erbij heb je een avondvullend programma én een hele hoop voorpret!

Een spel met gevarieerde en uitdagende onderdelen

Het spel begint met een brief van Sinterklaas. Hierna kun je 8 gevarieerde, uitdagende spellen afwisselen met het uitpakken van cadeaus. En geloof mij… de opdrachten zijn zo leuk dat de cadeautjes misschien zelfs wel even vergeten worden. In het draaiboek vind je verder leuke extra’s, zoals 3 recepten, diploma’s, een aftelkalender, tips, muziek passend bij het thema en een leuke welkomstposter. Zo kun je zelfs ’s middags al gezellig in de keuken iets lekkers voorbereiden met je kinderen.

Digitale download

Het Sinterklaas Spel kost € 9,50 en bestel je eenvoudig via het bestelformulier. Je krijgt van mij een mail met het complete digitale draaiboek. De totale voorbereiding zal maximaal een uur duren. Alles is erop gericht om een gezellig én relaxte Pakjesavond tegemoet te gaan. Geniet samen van een heerlijk avondje!

Wil je meer weten over het Sinterklaas Spel? Klik dan hier en ga naar de pagina waar je alles kunt lezen (en zien!)

Aftelkalender Sinterklaas 2020

Nog een paar nachtjes slapen… Ongetwijfeld een bekend zinnetje dat je zelf ook weleens gebruikt. De leuke aftelkalender die in het draaiboek zit, kun je hier gemakkelijk zelf downloaden. Gewoon gratis. Wel zo leuk!

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest