Over mij

Herken je dat?

  • Je zoon of dochter is binnenkort jarig en je hebt geen idee wat je moet doen met het kinderfeestje
  • Je begint met het organiseren van het feestje en merkt dat je veel tijd kwijt bent aan het plannen en organiseren
  • Je hebt een leuk thema in gedachte dat helemaal bij je zoon of dochter past. Je zou graag wat meer creativiteit en originele ideeën willen hebben om het feestje echt een groot succes te laten worden
 

Ik kan je daarbij helpen!

 

Ik ben Hilde (30), moeder van een zoon en een dochter. Met Kinderfeestje voor Jou help ik ouders goed op weg om een superleuk kinderfeestje thuis te organiseren. Het is mijn doel om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van een enorm leuk feestje waar ze mooie herinneringen aan hebben. Dit doe ik door aantrekkelijke draaiboeken te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat er genoeg variatie in de onderdelen zit, dat het er aantrekkelijk uitziet en vooral dat het gegarandeerd veel plezier oplevert. Zo kun jij met een gerust hart en weinig voorbereiding een fantastisch thuisfeestje geven!

Inmiddels sta ik al zo’n 10 jaar met veel plezier voor de klas. Werk dat ik ontzettend leuk én belangrijk vind. Het organiseren, plannen en aansluiten bij wat kinderen leuk vinden, zit dan ook in mijn bloed. In de klas merk ik dat kinderverjaardagen en -feestjes een heel ding kunnen zijn. Stress bij ouders, hoge verwachtingen bij de kinderen… Dit moet toch ook anders kunnen? 

In 2019 ben ik al mijn ideeën gaan uitwerken. Een heel karwei, zeker voor een redelijke perfectionist. Per thema maakte ik uitnodigingen, speurtochten, decoratiesets, spellen, diploma’s, opdrachtkaarten, etc. Ik zorgde daarbij voor heldere beschrijvingen, handige overzichtslijsten, tips en planningen. Om niet ‘standaard’ feestjes af te leveren bedacht ik een aantal leuke extra’s bij elk thema. Kinderfeestje voor Jou kreeg steeds meer vorm! Over de prijs van de draaiboeken, feestpakketten en spellen kan ik kort zijn… Zo scherp mogelijk, zodat dit niet een drempel voor ouders hoeft te zijn om een kinderfeestje thuis te vieren. Ik wil namelijk graag met mijn feestjes laten zien dat een kinderfeestje thuis superleuk en origineel is! 

Wil je op de hoogte blijven? Of zoek je naar inspiratie om een leuk kinderfeestje te geven?   Op mijn blog lees je alles over kinderfeestjes, traktaties, (cadeau)tips en vind je gratis downloads! Je kunt mij ook volgen op Pinterest en Instagram!