Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Dit ben ik!

Ik ben Hilde en moeder van een zoon en twee dochters. In het dagelijks leven werk ik als leerkracht in het basisonderwijs en geef ik les in de bovenbouw. Werk dat ik ontzettend leuk vind. In de klas merk ik dat de kinderen enorm naar hun verjaardag en kinderfeestje uitkijken. En terecht! Hoe leuk is het om met je vrienden en vriendinnen samen feest te vieren? Ik ben graag bezig om deze feestjes van A tot Z te bedenken en daar mooie printables bij maken!

Kinderfeestje voor Jou

In de praktijk zie ik vaak ouders die opzien tegen de organisatie van een kinderfeestje, twijfelen aan hun creativiteit of tijd missen om een feestje uit te denken. Dat kan toch anders? Naar mijn idee zijn thuisfeestjes nog steeds ontzettend leuk en kun je het heel origineel maken, zonder dat het moeilijk wordt. Ik houd namelijk enorm van verzorgd én praktisch. Daarom ben ik in 2019 al mijn ideeën gaan uitwerken tot kant-en-klare draaiboeken, zodat elke ouder (zonder stress!) zelf een superleuk kinderfeestje kan organiseren! 

Over mij

Kant-en-klare draaiboeken

De draaiboeken nemen je veel werk uit handen. Bij het samenstellen van de feestjes let ik op 3 dingen: variatie in de onderdelen, een aantrekkelijke vormgeving en gegarandeerd veel plezier! Gezien mijn onderwijsachtergrond vind ik het belangrijk om goed aan te sluiten bij wat kinderen aanspreekt en wat qua activiteit bij hun leeftijd past. 

Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van een superleuk kinderfeestje en ouders daarbij goed op weg te helpen. De enthousiaste reacties van ouders en kinderen die ik ontvang, maken mij dan ook enorm blij! 

Zelf aan de slag!

Met de complete digitale draaiboeken lukt het jou om een onvergetelijk feestje te organiseren waar kinderen met veel plezier op terugkijken. Ontdek alle leuke thema’s en opties op de site! Ben je enthousiast geworden over kinderfeestjes thuis? En wil je hier zelf mee aan de slag? Download dan gratis de 39 gouden tips om zelf een superleuk kinderfeestje thuis te organiserenNaast de draaiboeken voor kinderfeestjes, kun je ook aan de slag met mijn één van de extra’s. Denk bijvoorbeeld aan het gezellige Sinterklaas Spel, een spannende Escape Room of gebruik één van de leuke traktatiekaarten! 

Wil je meer weten, zien en lezen?

Op mijn blog deel ik alles wat met feest te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan favoriete cadeautjes om te geven, gratis printables, traktatietips en leuke activiteiten voor een kinderfeestje. Vorig jaar schreef ik ook blogs voor Elise Joanne. Hier zitten onder andere ook een aantal leuke printables bij. Tip! 

Je kunt mij ook volgen op Pinterest en Instagram voor nog meer inspiratie!