Over mij

Herken je dat?

Ik kan je daarbij helpen!

Ik ben Hilde (30), moeder van een zoon en een dochter. Met Kinderfeestje voor Jou help ik ouders goed op weg om een superleuk kinderfeestje thuis te organiseren. Het is mijn doel om zoveel mogelijk kinderen te laten genieten van een enorm leuk feestje waar ze mooie herinneringen aan hebben. Dit doe ik door aantrekkelijke draaiboeken te ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat er genoeg variatie in de onderdelen zit, dat het er aantrekkelijk uitziet en vooral dat het gegarandeerd veel plezier oplevert. Zo kun jij met een gerust hart en weinig voorbereiding een fantastisch thuisfeestje geven!

Inmiddels sta ik al zo’n 10 jaar met veel plezier voor de klas. Werk dat ik ontzettend leuk én belangrijk vind. Het organiseren, plannen en aansluiten bij wat kinderen leuk vinden, zit dan ook in mijn bloed. In de klas merk ik dat kinderverjaardagen en -feestjes een heel ding kunnen zijn. Stress bij ouders, hoge verwachtingen bij de kinderen… Dit moet toch ook anders kunnen? 

In 2019 ben ik al mijn ideeën gaan uitwerken. Een heel karwei, zeker voor een redelijke perfectionist. Per thema maak ik uitnodigingen, speurtochten, decoratiesets, spellen, diploma’s, opdrachtkaarten, etc. Ik zorg daarbij voor heldere beschrijvingen, handige overzichtslijsten, tips en planningen. Om niet ‘standaard’ feestjes af te leveren bedenk ik bij elk thema een aantal leuke extra’s. Over de prijs van de draaiboeken, feestpakketten en spellen kan ik kort zijn… Zo scherp mogelijk, zodat dit niet een drempel voor ouders hoeft te zijn om een kinderfeestje thuis te vieren. Ik wil namelijk graag met mijn feestjes laten zien dat een kinderfeestje thuis superleuk en origineel is!