Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Monsterspekjes

Gratis download: monsterspekjes maken

Ik denk dat elk kind het heerlijk vindt om te ontdekken en te experimenteren. In dit artikel heb ik een gratis download voor je waarmee je zelf monsterspekjes kunt maken. Een heel makkelijk proefje met een heel leuk resultaat. Lees je mee?

Zo werkt het!

Monsterspekjes maken is ideaal voor tussendoor. Je hebt weinig nodig en het kost niet veel tijd. Superleuk om samen te doen, maar ook alleen (met toezicht van een ouder) kun je ‘m prima doen. Net als in het Science Feestje en het Science Feestje Junior heb ik ook dit proefje uitgewerkt op een opdrachtkaart. Zo zie je in één oogopslag wat je nodig hebt en hoe lang het ongeveer gaat duren. Daarnaast kun je de stappen stap-voor-stap opvolgen, zodat je proefje perfect lukt! Download de opdrachtkaart en veel plezier met het maken van de monsterspekjes!

Monsterspekjes als onderdeel van een proefjescircuit

Met deze monsterspekjes ben je natuurlijk in een kwartiertje klaar. Is heel leuk voor tussendoor, maar je kunt het ook langer maken door er een proefjescircuit van te maken. Succes gegarandeerd! Wil je meer ideeën rondom dit thema? Kijk dan gerust eens bij het Science Feestje. In dit draaiboek vind je een proefjescircuit met 12 proefjes, een mini-speurtocht, een quiz en meer! Als dat geen perfecte activiteiten met kinderen in de vakantie zijn… Veel plezier!

Share this post