Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Meiden Feestje - 8 t/m 12 jaar

Nodig al je vriendinnen uit voor dit superleuke Meiden Feestje! Een feest dat helemaal in het teken staat van gezelligheid! Het Meiden Feestje is een mix van actieve en creatieve onderdelen, maar ook van gezellige spellen en vooral heel veel lol hebben met elkaar. Stel zelf je meest leuke feestje samen door uit alle afwisselende activiteiten te kiezen. 

Denk jij dat jij alles weet van je vriendinnen? Test het door middel van de 48 Truth or Dare spelkaartjes of vul bijvoorbeeld de omgekeerde vriendenboekjes in. Het Meiden Feestje bestaat verder nog uit een Bingo en neem het tegen elkaar op tijdens het spannende Verzamelspel. Tot slot vind je nog leuke opdrachtkaarten met een DIY-activiteit, 5 challenges, en 3 sport- en spelopdrachten. Eén ding is zeker… Tijdens dit feestje hoef je je absoluut niet te vervelen en waarschijnlijk kom je tijd tekort! 

* Het Meiden Feestje is helemaal vernieuwd! Dit kant-en-klare draaiboek is geschikt voor een superleuk feestje overdag, maar je kunt het Meiden Feestje ook zeker gebruiken voor een gezellig slaapfeestje met afwisselende en originele activiteiten

Meiden Feestje
Meiden Feestje
Meiden Feestje
Meiden Feestje

Meiden Feestje - €21,50