kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #maart 2022

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen periode kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag vertel ik iets over de maand maart!

Nieuwe blogposts

In maart schreef ik weer een paar nieuwe blogposts. In mijn maandoverzicht van januari stelde ik als doel voor de eerste maanden van het jaar om frequenter nieuwe blogs te plaatsen. En dat lukt tot nu toe heel aardig!

Zo schreef ik deze maand onder andere een blog met tips over hoe je op een leuke en handige manier zelf een quiz kunt maken, een blog met 7 uitpakspelletjes voor tijdens een kinderfeestje en een blog met de voordelen van een kinderfeestje thuis op een rijtje. En wil je weten hoe je zelf thuis een superspannend spionnenfeestje kunt organiseren? Lees dan vooral deze blog!

Reis om de Wereld Feestje

Heel lang geleden kreeg ik van een volger op Instagram de tip om een Reis om de Wereld Feestje te maken. Eigenlijk noemde ze dit zelf een Ontdekkingsreizigersfeestje, maar gezien dat lange woord heb ik toch besloten om ‘m anders te noemen. Het idee sprak me in ieder geval enorm aan. Gezien de andere feestthema’s voor 8 t/m 12 jarigen, paste deze mooi in het rijtje en is het echt een mooie aanvulling qua aanbod.

Half maart kwam het Reis om de Wereld Feestje online en ik kan niet anders zeggen dan dat het een superleuk feestje is geworden met veel afwisselende activiteiten! Neem gerust een kijkje op de site om te zien wat er allemaal bij het feestje inbegrepen zit en wat de verhaallijn ongeveer is.

Verbeteringen doorvoeren

Naast allemaal mooie dingen ontwikkelen, vind ik het ook belangrijk om verbeteringen door te voeren. Ik krijg fijne feedback van klanten die ik eens in de zoveel tijd verwerk, maar zelf ben ik ook aardig kritisch. In maart heb ik bewust tijd genomen om structuren op de website aan te pakken, meer eenheid te creëren in de blogposts en de productpagina’s onder de loep te nemen. Ik wil natuurlijk wel dat de teksten een beetje vloeiend lopen en klanten echt weten waar ze aan toe zijn als ze een kinderfeestje aanschaffen.

Ook veel draaiboeken hebben een leuke upgrade gekregen. Zo paste ik bijvoorbeeld het bonusmateriaal aan wat je standaard extra krijgt bij de aanschaf van een kinderfeestje. Maar ik heb bij sommige feestjes ook een paar nieuwe activiteiten toegevoegd (inclusief printables), omdat ik daar zelf heel enthousiast van werd en naar mijn idee het kinderfeestje nog leuker maken.

Gratis printables

Wat was het in de maand maart prachtig weer! Ik heb volop genoten van de zon en het lekker veel buiten zijn. Vorige maand plaatste ik een gratis printable, namelijk het Lentespel. Dit paste natuurlijk perfect bij het weer van de afgelopen weken. Deze maand wilde ik een nieuwe printable maken en toevoegen op de site, zodat er steeds meer keuze is. Ik heb daarom een printable met waardebonnen gemaakt die je perfect kunt gebruiken om je eigen persoonlijke cadeautje te maken. Ideaal voor Vaderdag, Moederdag of bijvoorbeeld een kinderverjaardag.

Een nieuw thema voor een kinderfeestje?

De komende maand wil ik gebruiken om me te verdiepen in een mogelijk nieuw thema voor een kinderfeestje voor 5 t/m 8 jarigen! Want hoe leuk zou het zijn als daar weer iets leuks aan toegevoegd wordt? Nu zijn er voor deze leeftijdscategorie echt nog best wel wat leuke thema’s die ik in m’n hoofd heb, maar ik wil wel graag dat het een originele insteek heeft. Hier heb ik de komende maand mooi de tijd voor!

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post