kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #maart 2021

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen maand kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag sluit ik het eerste kwartaal van 2021 af met een overzicht van de maand maart!

Wat een hoop leuke bestellingen!

Elke maand ben ik natuurlijk benieuwd wat de maand gaat brengen. Dat had ik natuurlijk ook in maart. Superleuk om te zien hoeveel leuke bestellingen er binnen kwamen. Nu ben ik met elke bestelling oprecht blij, maar deze maand vond ik het vooral leuk om te zien dat alle feestjes wel één of meerdere keren besteld werden. En dat betekent dus dat op veel verschillende plaatsen in Nederland veel verschillende feestjes werden gevierd. Ik vind het ook altijd leuk om te zien dat ‘vertrouwde’ klanten terugkomen om bijvoorbeeld voor een broer of zus een leuk thema uit te zoeken. In maart was dit ook het geval. Superleuk! 🙂

Lees ook: Leuke kinderfeestjes met een thema

DIY: Muizenhuis

Misschien niet helemaal wat je in dit maandoverzicht verwacht, maar in februari haalde ik via Marktplaats een IKEA poppenhuis op. In de weken die daarop volgden, was ik druk bezig om hier leuke spullen aan toe te voegen. Het proces kun je volgen op Instagram en terugvinden in de highlights. Ik kreeg hier veel leuke reacties op. Wellicht wijd ik daar een keer een blog aan, zodat je misschien wat inspiratie op kan doen. Dit is een leuke activiteit om samen met je wat oudere kind(eren) te doen, maar natuurlijk ook perfect als je een origineel cadeau wil geven.

Meiden Feestje

Het Meiden Feestje stond voor deze maand op de planning. In het maandoverzicht van februari heb je kunnen lezen dat ik de bestaande Pyjama Party in een nieuw jasje wilde steken. Dat heb ik geweten, haha. Als ik eenmaal bezig ben met veranderingen door te voeren en weer op nieuwe leuke ideeën ben gekomen, zit ik voor ik het weet dagen achter mijn laptop. Ik kan dan ook zeggen dat het feestje echt superleuk is geworden.

Wat kun je verwachten? Vooral een feestje waarin gezelligheid, gevarieerde activiteiten en elkaar nog beter kennen centraal staan. Het Meiden Feestje is geschikt voor een superleuk feestje overdag, maar je kunt het Meiden Feestje ook zeker gebruiken voor een gezellig slaapfeestje met afwisselende en originele activiteiten.

Lezen

Op dit moment probeer ik weer lekker veel te lezen én voor te lezen. Het voorlezen zorgt voor inspiratie voor het schrijven van een nieuwe blog. Eerder schreef ik al een blog met 5 favoriete prentenboeken. Tussen de ‘gewone’ boeken lees ik trouwens ook kinderboeken. Waarschijnlijk omdat ik door kinderen in mijn klas wordt aangestoken, maar tussen de kinderboeken zitten echt pareltjes die het lezen waard zijn. En dan maakt het echt niet uit dat je volwassen bent. Ook hiervan heb je afgelopen maand een blog voorbij zien komen. Het geven van een kinderboek is echt een leuk cadeau, dus wie weet kom je in de blog een leuk exemplaar tegen!

April

Voor de maand april lijkt het mij heel leuk om verder te gaan met een feestje waar ik vorig jaar mee gestart was, namelijk een Regenboog / Unicorn Feestje! Het brainstormen en eerste ideeën grofweg uitwerken, zit er al op. Voor mijn gevoel heb ik in de leeftijdscategorie 8 t/m 12 jaar op dit moment een leuk aanbod, maar mist er nog wat voor kinderen vanaf 5 jaar. Via Instagram begreep ik al van volgers dat zij dit thema erg leuk zouden vinden, dus daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt.

Ik probeer ook weer wat meer blogs te plaatsen. Een leuke gratis printable voor Moederdag zou misschien wel heel leuk zijn en ik wil al een tijd een blog schrijven over makkelijke én superlekkere traktaties voor op school.

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post