kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #januari 2022

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen periode kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag vertel ik iets over de maand januari!

Radiostilte

Begin 2021 bedacht ik me dat het wel leuk was om aan het einde van elke maand met een maandoverzicht te komen. Om precies te zijn heb je 5 maandoverzichten kunnen lezen en toen viel het even stil. Ook het schrijven van ‘gewone’ blogposts kwam op een heel laag pitje te staan, terwijl ik dat wel altijd heel leuk vind om te doen. Een echte verklaring is er trouwens niet. In de webshop liep het lekker door. De maanden mei en juni waren zelfs topmaanden en daarna kwam de zomervakantie. De afgelopen tijd heb ik genoten van wat meer rust en vrij tijd en nu is het tijd om de maandoverzichten op te pakken en dit jaar met meer regelmaat te bloggen.

Populaire kinderfeestjes van 2021

Een vraag die vaak gesteld wordt, is welk kinderfeestje het populairste is onder kinderen en ouders. Het leuke van het afgelopen jaar vind ik dat alle feestjes sowieso gevierd zijn en veel feestjes qua populariteit dichtbij elkaar liggen. Ook lijkt de leeftijd niet heel erg uit te maken. De feestjes voor 5 t/m 8 jarigen worden net zo vaak verkocht als de feestjes voor 8 t/m 12 jarigen. Leuk om te zien! Toch zijn er wel een paar thema’s die eruit springen: het Science Feestje en het Science Feestje Junior, het Detective Feestje en het Safari Feestje. Zit er voor jouw zoon of dochter ook iets leuks bij? 🙂

Gratis traktatiekaarten

Afgelopen jaar heb ik gemerkt dat veel websitebezoekers enthousiast werden van de gratis traktatiekaarten. Heel erg leuk! De kaarten zijn heel vaak gedownload vanaf het moment dat de ze online stonden. Als je benieuwd bent wilt weten hoe je de traktatiekaarten het beste kunt gebruiken, dan kun je het beste de blog lezen die ik daar over schreef of de gratis downloads op de site opzoeken. Ik heb 2 verschillende series met traktatiekaarten gemaakt: ‘Tropisch Eiland’ en ‘Spelletjes’. Veel plezier ermee!

Lees ook: Download gratis deze superleuke traktatiekaarten

Nieuwe plannen voor 2022

Het fijne van de start van een nieuw jaar is toch wel dat alles nog helemaal open ligt en het kansen biedt om na te denken over nieuwe plannen. Elk jaar probeer ik meerdere nieuwe kinderfeestjes te ontwikkelen en ook voor dit jaar lijkt het me erg leuk om aan de slag te gaan met 2 of 3 nieuwe themafeestjes. De thema’s heb ik al in mijn hoofd, maar liggen nog niet helemaal vast. In elk maandoverzicht geef ik updates over nieuwe feestjes en specials. Aankomend jaar hoop ik ook een nieuwe special te maken, namelijk het langverwachte doe-boek. Ideaal voor vakanties, weekenden of gewoon voor de vrije woensdagmiddag.

Social Media

Wil je de komende tijd meer inspiratie en tips over het organiseren van kinderfeestjes? Naast het lezen van de blogposts kun je ook naar mijn Instagram en Pinterest gaan. Op Pinterest maak ik bijvoorbeeld borden aan rondom leuke themafeestjes waarmee je direct ideeën krijgt voor je eigen themafeestje. Je vindt er inspiratie op het gebied van decoratie, activiteiten tijdens het feestje, lekker eten en drinken, DIY’s, etc. Voor het aankomende jaar staat een nieuwsbrief ook hoog op mijn lijstje. Het lijkt me erg leuk om elk kwartaal een nieuwsbrief uit te brengen met tips, acties en updates. Tegen die tijd volgt vast meer nieuws in een maandoverzicht!

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post