kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #februari 2022

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen periode kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag vertel ik iets over de maand februari!

Nieuwe blogposts

Jaja, ook deze maanden schreef ik weer een paar nieuwe, leuke blogposts. In mijn maandoverzicht van januari stelde ik dat al als doel voor deze maand. Zo schreef ik onder andere over geocaching met kinderen en kwam erachter dat dit in mijn omgeving nog vrij onbekend was, terwijl het zo’n leuke buitenactiviteit is om met kinderen te ondernemen en ook geschikt is als activiteit voor je kinderfeestje! In mijn blog vertel ik je precies wat het is en geef ik een aantal tips.

Niet lang daarna volgde ook een blogpost over leuke natuurspeeltuinen in Nederland. Sinds we op vakantie zijn geweest in Oostenrijk (en daar hebben ze mooie natuurspeeltuinen!) ben ik enthousiast geworden. Wil je weten welke blogs ik nog meer plaatste? Neem dan snel een kijkje op mijn blogpagina!

Reis om de Wereld Feestje

Heel lang geleden kreeg ik van een volger op Instagram de tip om een Reis om de Wereld Feestje te maken. Eigenlijk noemde ze dit zelf een Ontdekkingsreizigersfeestje, maar gezien dat lange woord heb ik toch besloten om ‘m anders te noemen. Het idee sprak me in ieder geval enorm aan. Gezien de andere feestthema’s voor 8 t/m 12 jarigen, paste deze mooi in het rijtje en is het echt een mooie aanvulling qua aanbod.

Deze maand ben ik gestart met het ontwikkelen van het draaiboek en alle toffe printables die er natuurlijk bij komen. Ik hoop het feestje medio maart afgerond te hebben, dus houd de website in de gaten! 😉 In het maandoverzicht van maart kom ik er ongetwijfeld op terug.

Verbeteringen doorvoeren

Naast allemaal mooie dingen ontwikkelen, vind ik het ook belangrijk om verbeteringen door te voeren. Ik krijg fijne feedback van klanten die ik eens in de zoveel tijd verwerk, maar zelf ben ik ook aardig kritisch. In februari heb ik bewust tijd genomen om structuren op de website aan te pakken, meer eenheid te creëren in de blogposts en de productpagina’s onder de loep te nemen. Ik wil natuurlijk wel dat de teksten een beetje vloeiend lopen en klanten echt weten waar ze aan toe zijn als ze een product kopen.

Ook veel draaiboeken hebben een leuke upgrade gekregen. Zo paste ik bijvoorbeeld het bonusmateriaal aan wat je standaard extra krijgt bij de aanschaf van een kinderfeestje. Maar ik heb bij sommige feestjes ook een paar nieuwe activiteiten toegevoegd (inclusief printables), omdat ik daar zelf heel enthousiast van werd en naar mijn idee het kinderfeestje nog leuker maken.

Gratis printables

En wat doe je nog meer als het februari is? Juist… een DIY adventskalender afmaken en als gratis printable op de site zetten. Niet iets wat persé heel erg nodig was, maar dit was nog een restant van wat ik in het jaar 2021 wilde doen. En omdat ik toch de smaak te pakken had qua plaatsen van gratis printables, heb ik ook gelijk het Lentespel toegevoegd zodat je daar lekker met je peuter of kleuter mee aan de slag kunt gaan. En die is dus perfect op tijd. Laat het voorjaar nu maar beginnen! 🙂

Persoonlijk

Momenteel geniet ik van een week voorjaarsvakantie en ben ik van plan om niet alleen lekker verder te werken aan het Reis om de Wereld Feestje, maar ook een beetje vooruit te werken. En dat heeft een reden! In juni verwachten wij ons derde kindje en dat betekent dat ik een aantal dingen gewoon goed geregeld wil hebben. Dus naast het afronden van mijn werk op school en het inrichten van een nieuw babykamertje, wil ik heel graag dat de website en alles daaromheen goed staat.

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post