kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #februari 2021

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen maand kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag is februari 2021 aan de beurt!

En toen was ik alles kwijt…

Ik begin dit maandoverzicht maar gelijk met een enorme domper. Toen ik halverwege deze maand een aantal dingen wilde updaten, ben ik al mijn blogs kwijtgeraakt. Echt zo balen! Ook heel wat pagina’s waren definitief weg. Helaas heb ik nooit een back-up gemaakt van deze pagina’s en dat zorgde ervoor dat ik weer helemaal opnieuw kon beginnen. Dit is wel een hele grote les die ik heb geleerd… Een goede back-up maken!

Online betaalomgeving

Het feit dat ik heel veel pagina’s weer helemaal van begin af aan moest maken, zorgde er ook voor dat ik gelijk van het moment gebruik heb gemaakt om verbeteringen door te voeren. Zo wilde ik al een tijdje een online betaalomgeving, zodat klanten veilig en snel kunnen betalen. Dit is nu helemaal voor elkaar en hier ben ik erg blij mee. Na betaling ontvang je direct in je mailbox de downloads die bij je aanschaf horen! Deze kun je makkelijk opslaan op je computer, zodat je altijd bij je aangeschafte feestje kunt!

Lees ook: Leuke kinderfeestjes met een thema

Feestjes vernieuwen

In januari schreef ik al dat ik graag een aantal feestjes wilde vernieuwen. In de afgelopen tijd heb ik verschillende klanten om feedback gevraagd en deze feedback verwerkt in de draaiboeken. Daarnaast heb ik heel kritisch gekeken naar de printables en alle onderdelen die bij het feestje horen. In het afgelopen jaar heb ik zoveel nieuwe ideeën gekregen om de feestjes nog leuker te maken, dat ik nu eindelijk tijd heb gemaakt om dit allemaal te verwerken. Ik ben heel enthousiast over het eindresultaat. Zo blij met de veranderingen!

Escape Room Feestje

Jaaa, hier heb ik afgelopen maand met zoveel plezier aan gewerkt! In januari maakte ik al een superleuke Escape Room die je gewoon ‘los’ kunt spelen, maar toen liep ik al rond met het idee om hier een heel feestje omheen te maken. Ook op Instagram kreeg ik van meerdere volgers te horen dat ze een Escape Room Feestje een mooie aanvulling zouden vinden. Hier ben ik in de maand februari dan ook druk mee bezig geweest. Ik had gehoopt dat dit feestje aan het einde van deze maand online zou staan, maar doordat ik veel tijd kwijt was aan de site, is dit niet gelukt. Begin maart kun je het Escape Room Feestje op de site bestellen! 🙂

Plannen voor maart

In maart wil ik het bloggen wat wat meer consistentie in het bloggen aanbrengen. Ik ben nu helaas heel veel blogs kwijt en vind het echt wel een toevoeging op mijn site. Flink aan de slag dus! Verder wil ik graag het Escape Room Feestje afmaken, zodat deze in maart online kan. Het wordt zo leuk, dus zorg ervoor dat je de site in de gaten houdt. 😉

Als laatste wil ik in maand graag werken aan het Meiden Feestje. Dit was de oorspronkelijke Pyjama Party. Ik kreeg nieuwe ideeën en wil het feestje op een andere manier insteken. Ik hoop dat het Meiden Feestje aan het einde van maart online staat en je ‘m kunt bestellen. In het volgende maandoverzicht kom ik er sowieso op terug!

Persoonlijk

In februari gingen de scholen weer open en heb ik heerlijk met mijn groep 6 kunnen werken. Vond het zo fijn om iedereen weer te zien en weer te investeren in de groep! Verder genoten we van het weer: sneeuw, ijs en zelfs lente-achtig weer. Afgelopen week had ik voorjaarsvakantie en hebben we vooral veel leuke, kleine dingen met de kinderen gedaan.

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post