kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

maandoverzicht

Maandoverzicht #april 2021

Leuk dat je er bent voor een nieuw maandoverzicht! Elke maand blik ik terug op de maand die geweest is. Met welke kinderfeestjes ben ik bezig? Welke blogs heb je in de afgelopen maand kunnen lezen? En welke plannen heb ik voor de komende maand? Ik hoop dat je het leuk vindt om mee te lezen! Vandaag vertel ik iets over de maand april!

Populaire kinderfeestjes op dit moment

De maand april was een maand waarin weer wat voorzichtige versoepelingen wat betreft de coronamaatregelen werden aangekondigd. Ik weet uit mijn omgeving dat er bij veel kinderen nog geen feestjes gevierd worden. Toch vermoed ik dat het wel weer wat meer begint te komen. Althans, dat dacht ik te zien aan het aantal bestellingen. Een record tot nu toe. Zo leuk! En net als in de maand maart ook weer van alles wat. Ik krijg vaak de vraag wat het meest populaire feestje op dit moment is. Dat houd ik natuurlijk bij. 😉 In de maand april bestond de top 3 uit het Detective Feestje, het Science Feestje Junior en het Safari Feestje.

Het kinderfeestje: Hoogtepunt van het jaar of complete ratrace?

In april schreef ik een blogpost over het vieren van een kinderfeestje naar aanleiding van een column van Annemarie Geerts, beter bekend als demammavan op Instagram. Annemarie is moeder van 8 kinderen en schreef dat ze geen kinderfeestjes meer vieren. Ze beschrijft heel helder waarom ze dit besluit genomen heeft, maar ook wat ze in haar omgeving ziet als het gaat om het vieren van een kinderfeestje. Wint een totaal verzorgd en uitbesteed feestje het van een ‘simpel’ feestje thuis? Mocht je het leuk vinden om mijn blogpost over dit onderwerp te lezen, klik dan hier!

Regenboog / Unicorn Feestje

Volgens mij is er geen feestje waar ik zo lang mee bezig ben geweest als het Regenboog / Unicorn Feestje. En daarmee bedoel ik niet dat dit een heel moeilijk feestje was om tot in de puntjes te verzorgen… Het was meer dat ik er verspreid in 2020 een aantal keer in periodes mee aan de slag was gegaan en dat er dan iets anders voorbij kwam waar ik prioriteit aan gaf. Zo deed ik steeds een stukje.

In het vorige maandoverzicht schreef ik al over het plan om dit feestje nu echt helemaal af te ronden. Ik ben dan ook blij dat het af is, maar vooral ook omdat het zo leuk is geworden en ik hoop dat veel kinderen (ik denk meisjes) mogen gaan genieten van een tof feestje! Ik heb meerdere onderdelen van het feestje kunnen testen en de reacties waren heel positief! Ben je benieuwd naar de onderdelen van het feestje en wil je alvast een sneak peek zien? Klik dan hier!

De maand mei

Voor de maand april had ik – naast het afmaken van een nieuw feestje – een paar plannen die niet echt van de grond zijn gekomen. In het vorige maandoverzicht schreef ik over een leuke gratis printable voor Moederdag en actiever blogposts plaatsen. Niet gelukt. Ik heb alle beschikbare tijd gestopt in het Regenboog Feestje en wilde dit heel graag goed afronden. Dan lukt het simpelweg niet om ook nog heel veel meer te willen en dat is ook goed. De ideeën die ik had, schuif ik door naar deze maand.

In mei richt ik me op het schrijven van een aantal blogposts, ben ik Pinterest weer wat meer aan het herontdekken en wil ik een aantal leuke, gratis printables maken. En daarom heb ik ook besloten om even niet te beginnen aan het ontwikkelen van een nieuw feestje. Daarnaast heb ik in mei ook nog wat dagen lekker vrij en daar ga ik ook van genieten!

Dankjewel voor het lezen en tot het volgende maandoverzicht!

Share this post