kinderfeestje voor jou

Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Kerst

Naast de bekende kinderfeestjes voor kinderen van 5 t/m 8 jaar en de kinderfeestjes voor kinderen van 8 t/m 12 jaar, vind je hier ook superleuke losse spellen in Kerst thema! Na het succes van de Sinterklaas spellen, kon een kersteditie natuurlijk niet uitblijven! De spellen kun je goed gebruiken als activiteit in de gezellige decembermaand. Misschien ben je wel op zoek naar een spel voor een grote groep of zoek je juist een spel dat je met je kinderen in de kerstvakantie kunt doen… Er is hier vast wel een spel dat bij het moment past!

Staat Kerst bij jou meestal in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie binnen no-time eigenlijk wel klaar? Met één van deze leuke Kerst spellen kun je daar heel simpel verandering in aanbrengen! Maak de feestdagen nog net wat specialer door met elkaar een gezellig spel te spelen. De spellen die je hieronder vindt, zijn trouwens ook ideaal voor de vereniging, een gezellig moment in de klas of bijvoorbeeld tijdens een familiefeestje! Veel spellen kun je makkelijk aanpassen naar de groepsgrootte. 

Door de heldere speluitleg en de bijbehorende printables zal je merken dat je maar weinig voorbereidingstijd nodig hebt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je de meeste benodigdheden al in huis hebt en je dit niet nog allemaal extra hoeft te kopen. Veel plezier!