Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Kerst Spel

Na het succes van de Sinterklaas spellen, kon een kersteditie natuurlijk niet uitblijven! Dit Kerst Spel kun je goed gebruiken als activiteit in de decembermaand. Het levert gegarandeerd een hele gezellige middag/avond op met je gezin, familie of vrienden waarbij leuke, gevarieerde opdrachten centraal staan!

Het Kerst Spel bestaat uit 8 verschillende spellen waar je – in combinatie met het uitpakken van de cadeaus – wel een avondje zoet mee bent. De spellen zijn voor jong en oud, dus heel geschikt om met alle leeftijden te spelen. Wat dacht je van sneeuwpoppen maken, een spannend verzamelspel, een quiz, ‘Raad de Smaak’ of een kerstboom versieren? Stuk voor stuk leuke spellen die je zo lang (of zo kort) kunt maken als je zelf wilt.

Je kunt de losse spellen van het Kerst Spel ook goed gebruiken tussen de verschillende gangen van het kerstdiner. Dit maakt het wachten net wat leuker en makkelijker! Door de heldere speluitleg en de bijbehorende printables zal je merken dat je maar weinig voorbereidingstijd nodig hebt. Daarbij kun je er vanuit gaan dat je de meeste benodigdheden al in huis hebt. Veel plezier en fijne Kerstdagen!

Kerst Spel
Kerst Spel
Kerst Spel
Kerst Spel

Kerst Spel - €10,00