Voor originele kinderfeestjes thuis
en superleuke traktaties

Het Sinterklaas Spel
Vier Pakjesavond met het Sinterklaasspel! In dit draaiboek vind je 8 gevarieerde opdrachten, recepten, diploma's, een poster, een brief van Sinterklaas en meer!

Als ik aan de slag ga met het bedenken en uitwerken van een feestje, vraag ik me altijd af of iets niet leuker en origineler kan. Hetzelfde had ik ook met Pakjesavond en daarom bedacht ik het Sinterklaas Spel.

Staat Pakjesavond bij jou meestal ook in het teken van cadeaus openscheuren?

Van veel ouders hoor ik dat het elk jaar een beetje hetzelfde liedje is. De kinderen zijn druk bezig om de verlanglijstjes te maken, de ouders met het kopen van de cadeaus en dan is daar het moment om de cadeaus uit te pakken. Dat duurt dan welgeteld een uur. Staat Pakjesavond bij jou meestal in het teken van het openscheuren van cadeaus en zijn jullie ook zo snel klaar?

Het Sinterklaasspel

Ik wilde hier iets op bedenken. En dan op zo’n manier dat de gezelligheid en het samenzijn centraal staat. Ik denk dat kinderen daar ook een veel mooiere herinnering aan hebben. Daarom maakte ik het Sinterklaas Spel waar je een avondje zoet mee bent en van alles in zich heeft. Een spel voor jong en oud en daarmee dus uitstekend te spelen met je gezin, familie of vrienden.

Een spel met gevarieerde en uitdagende onderdelen

Het spel begint met een brief van Sinterklaas. Hierna kun je 8 gevarieerde, uitdagende spellen afwisselen met het uitpakken van cadeaus. In het draaiboek vind je verder leuke extra’s, zoals 3 recepten, diploma’s, een aftelkalender, muziek passend bij het thema en een leuke welkomstposter.

Digitale download

Het Sinterklaas Spel kost € 8,50 en kun je na betaling eenvoudig downloaden. Je krijgt direct een digitaal draaiboek in kleur. De totale voorbereiding zal maximaal een uur duren. Hierna kun je samen genieten van een heerlijk avondje!

Wil je meer weten over het Sinterklaas Spel? Klik dan hier en ga naar de pagina waar je alles kunt lezen (en zien!)

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

September actie

Alle
draaiboeken €15,00

Dagen
Uren
Minuten