Voor originele kinderfeestjes thuis
en superleuke traktaties

Science Feestje
Houd jij van experimenteren en ontdekken? Dan is dit superleuke Science Feestje vol proefjes, knutsels en spannende opdrachten echt iets voor jou!

Het verhaal

Houd jij van experimenteren? En vind je het leuk om van alles te ontdekken? Dan is dit feestje iets voor jou! Vier het superleuke Science Feestje thuis! Je gaat als een echte professor aan de slag en daar hoort natuurlijk een laboratorium pasje bij! Professor Pierewaaij schrijft in een brief dat hij jullie hulp nodig heeft. Van alle proefjes die hij heeft bedacht, wil hij graag weten welke 5 proefjes het allerleukste zijn. Tijd om dit voor hem te testen!

Het proefjescircuit

Het grootste en misschien wel leukste onderdeel van het Science Feestje is het grote proefjescircuit. Onderzoek wat er gebeurt als je pepermunt in een fles cola gooit of maak een spectaculair bubbelbrouwsel. Tijdens dit feestje fabriceer je zelf bijvoorbeeld monsterspekjes en zeepkubussen. En lukt het jou om met verschillende ingrediënten glibberig slijm te maken? Daarnaast kun je tijdens dit feestje ook leuke Science knutsels maken die je mee naar huis mag nemen!

Lees verder: Het Science Feestje

Mad Scientist mini-speurtocht en een quiz

Het Science Feestje bestaat niet alleen experimenteren en ontdekken tijdens het proefjescircuit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de spannende Mad Scientist mini-speurtocht? Dit kun je zowel binnen als buiten doen. Verder kun je je kennis laten testen tijdens een quiz. Er is een makkelijke en een moeilijke versie, dus iedereen kan meedoen! Wie weet het meeste? 

Aan alles is gedacht!

Tot slot bevat het Science Feestje vele extra’s zoals decoraties, extra spelletjes en een brief van professor Pierewaaij. Ook is er voor ieder kind een diploma, een uitnodiging en meer! Het Science Feestje is een gevarieerd feestje voor jongens en meisjes van 7 t/m 12 jaar!

Ben je benieuwd naar andere leuke thema’s? Neem dan een kijkje bij mijn andere feestjes, zoals het Safari Feestje, de Pyjama Party voor 5 t/m 9 jaar, de Pyjama Party voor 9 t/m 12 jaar en het Detective Feestje.

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest