Vier het leukste kinderfeestje thuis!

Escape Room Feestje - 8 t/m 12 jaar

Ben jij klaar voor dit spannende Escape Room Feestje? Tijdens dit feestje moet je scherp blijven: codes kraken, puzzels oplossen, op zoek gaan naar aanwijzingen, samenwerken… 

Jullie staan in het geheime atelier van topcrimineel Marcel de G. In deze kamer maakt hij schilderijen van bekende schilders na en verkoopt ze vervolgens voor een leuk bedrag. Inspecteur Igor heeft jullie hulp nodig. Hij werd gebeld door kunstschilder Pereira. Helaas is hij ook slachtoffer geworden van de schimmige praktijken van Marcel de G. Vorige week sloeg deze crimineel toe. Op een beurs in België heeft hij op slinkse wijze een replica van Pereira verkocht. Inspecteur Igor is op zoek naar Marcel de G., maar helaas ontbreekt elk spoor. 

Het Escape Room Feestje bestaat uit 2 losse Escape Rooms die passen bij het verhaal. De eerste Escape Room zit vol actieve opdrachten: informatie combineren, codes invoeren op een tablet of telefoon, slotjes openen, etc. De tweede Escape Room staat in het teken van een spannende puzzel- en zoektocht om tot een oplossing te komen. 

Escape Room Feestje
Escape Room Feestje
Escape Room Feestje
Escape Room Feestje

Escape Room Feestje - €21,50