Escape Room Feestje - 8 t/m 12 jaar

Ben jij klaar voor dit spannende Escape Room Feestje? Tijdens dit feestje moet je scherp blijven: codes kraken, puzzels oplossen, op zoek gaan naar aanwijzingen, samenwerken… Dit superleuke feestje bestaat naast 2 verschillende Escape Rooms ook nog uit heel veel leuke extra’s!

Jullie staan in het geheime atelier van topcrimineel M. de G. In deze kamer maakt hij schilderijen van bekende schilders na en verkoopt ze vervolgens voor een leuk bedrag. Inspecteur Igor heeft jullie hulp nodig. Hij werd gebeld door kunstschilder Pereira. Helaas is hij ook slachtoffer geworden van de schimmige praktijken van M. de G. Vorige week sloeg deze crimineel toe. Op een beurs in België heeft hij op slinkse wijze een replica van Pereira verkocht. Inspecteur Igor is op zoek naar M. de G., maar helaas ontbreekt elk spoor. 

Jullie krijgen 45 minuten om in zijn atelier rond te kijken en op zoek te gaan naar bruikbare informatie. Lukt het jullie om binnen de tijd de verblijfplaats te achterhalen van deze topcrimineel? Hierna staat er zelfs nog een Escape Room voor je klaar die alles te maken heeft de vorige zaak die jullie hebben opgelost. Wat het precies is en waar je naar op zoek gaat, blijft nog even geheim…

Inhoud draaiboek - €19,50