Detective Feestje - 8 t/m 12 jaar

Dex en Vesper zijn uitgenodigd door hun oom en tante om te logeren in het Eijkenhout Hotel. Ze merken al snel dat er allemaal vreemde dingen in het hotel gebeuren die ze niet snappen… Er verdwijnen spullen uit de kamers van de hotelgasten, schilderijen hangen niet meer op hun plek en er zijn een aantal mysterieuze gasten aanwezig… Dex en Vesper gaan op onderzoek uit! Help je mee? 

Tijdens dit spannende Detective Feestje onderga je eerst een echte Detective Training. Je leert hoe je jezelf snel kunt vermommen, wat je eigen geheime naam is, hoe je geheimschrift kunt ontrafelen, codes kunt kraken en meer! Wat dacht je van leren smokkelen, schietschijven raken en laserstralen zo goed mogelijk zien te ontwijken! Hierna kun je je volledig storten op het oplossen van het Eijkenhout Hotel Mysterie! Het detective feestje is een superspannend feest vol avontuur en uitdaging! Durf jij het aan?

Inhoud draaiboek - €19,50

  • Het Detective Feestje is geschikt voor jongens en meisjes van 8-12 jaar. Het feestje kun je zodanig inrichten dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren.
  • Na aanschaf ontvang je per mail 2 bijlagen: het complete draaiboek en de printables. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 17 pagina’s en alle bijlagen uit 46 pagina’s. Je kunt zelf beslissen welke printables je wilt gebruiken en welke je graag wilt printen. Veel printables van het Detective Feestje kun je namelijk ook goed laten zien op een tablet.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij elk themafeestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en VIP pasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een klein uurtje in beslag nemen. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen een aantal minuten een bevestigingsmail met een link naar je download. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. Je downloadlink vervalt nooit.
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming.