Voor originele kinderfeestjes thuis
en superleuke traktaties

Detective Feestje
Detectives opgelet! Ben jij klaar om codes te kraken, mysteries op te lossen, laserstralen te ontwijken en te leren smokkelen? Dan is dit feestje voor jou!

Het verhaal

Dex en Vesper zijn uitgenodigd door hun oom en tante om te logeren in het Eijkenhout Hotel. Ze merken al snel dat er allemaal vreemde dingen in het hotel gebeuren die ze niet snappen… Er verdwijnen spullen uit de kamers van de hotelgasten, schilderijen hangen niet meer op hun plek en er zijn een aantal mysterieuze gasten aanwezig… Dex en Vesper gaan op onderzoek uit! Helpen jullie mee? 

Detective Training

Tijdens dit spannende Detective Feestje onderga je eerst een echte Detective Training. Je leert hoe je jezelf snel kunt vermommen, wat je eigen geheime naam is, hoe je geheimschrift kunt ontrafelen, codes kunt kraken en meer! Wat dacht je van leren smokkelen, schietschijven raken en laserstralen zo goed mogelijk zien te ontwijken! Als je alles goed doorstaat, krijg je een welverdiend Detective Paspoort!

Lees verder: Het Detective Feestje

Los jij het Eijkenhout Hotel Mysterie op?

Hierna kun je je volledig storten op het oplossen van het Eijkenhout Hotel Mysterie! Dit is een hele gave opdracht waar ik niets over ga verklappen… Het moet nog wel een beetje geheim blijven, toch? Samen met je vrienden zal het ongetwijfeld lukken om het mysterie op te lossen en de naam van de dader te achterhalen. Het detective feestje is een superspannend feest vol avontuur en uitdaging! Durf jij het aan? Geschikt voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar.

Ben je benieuwd naar andere leuke thema’s? Neem een kijkje bij mijn andere feestjes, zoals het Safari Feestje, het Science Feestje, de Pyjama Party (5 t/m 9 jaar) of de Pyjama Party (9 t/m 12 jaar).

Share this post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

September actie

Alle
draaiboeken €15,00

Dagen
Uren
Minuten