Brandweer Feestje - 5 t/m 8 jaar

Brandalarm!! In de meldkamer komt een belangrijk bericht binnen. Tijdens dit Brandweer Feestje mogen jullie meedoen aan de brandweertraining van de Brandweerschool. Er is zelf al een brief binnengekomen! Zijn jullie klaar om alles te leren over de brandweer? Je speelt onder andere 9 leuke brandweerspellen met elkaar. Want wat moet je eigenlijk doen als het brandalarm gaat? Hoe vind je je weg in een ruimte vol rook en hindernissen? En wist je dat je als brandweer man of -vrouw ook dieren redt? Allemaal belangrijke oefeningen die je goed onder de knie moet krijgen! En natuurlijk leer je ook hoe je echte brandjes moet blussen en neem je de meldingen aan die op de kazerne binnenkomen.

Het Brandweer Feestje bevat naast alle spannende spellen ook nog een quiz, een mini-speurtocht en 3 leuke knutselactiviteiten. Wist je dat je zelf bijvoorbeeld heel makkelijk leuke brandweerlampjes en brandblussers kunt maken? Aan het einde van het kinderfeestje ga je naar huis met een leuke goodiebag, je knutsels en een welverdiend diploma! Veel plezier tijdens dit Brandweer Feestje!

Inhoud draaiboek - €19,50

  • Het Brandweer Feestje is geschikt voor jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar. Begeleiding van een volwassene is raadzaam. Het feestje kun je zodanig aanpassen dat je het zowel binnen als buiten kunt vieren. Er zijn 2 spelletjes met water en ‘vuur’ die echt alleen voor buiten zijn. 
  • Nadat je het bestelformulier hebt ingevuld, verschijnt er een venster met verdere betaalgegevens. Na de betaling mail ik je binnen 24u en ontvang je 2 bijlagen: het complete draaiboek en de daarbij behorende printables. Print de pagina’s die je wilt gebruiken en volg alle aanwijzingen in het draaiboek. Het complete draaiboek bestaat uit 14 pagina’s en alle bijlagen uit 28 pagina’s.
  • Het draaiboek kun je tijdens de voorbereiding en gedurende het feestje op je tablet, mobiel of pc/laptop openen. Je kunt er ook voor kiezen om het draaiboek te printen.
  • De bijlagen maken het Brandweer Feestje helemaal af! Heb je bijlagen die wat extra stevigheid kunnen gebruiken? Print deze dan op 160 of 220 grams papier en/of gebruik een lamineerapparaat. Zo zijn je printables niet alleen extra stevig, maar heb je er ook langer plezier van!
  • Bij dit Brandweer Feestje ontvang je diploma’s, uitnodigingen en brandweerpasjes die je helemaal persoonlijk kunt maken door ze handmatig te beschrijven.
  • De voorbereiding zal een uur in beslag nemen. De benodigdheden voor dit feestje zal je grotendeels al in huis hebben of makkelijk kunnen halen bij de supermarkt. Een paar items haal je bij een winkel als Hema/Action of online. Veel plezier!
  • Je ontvangt het complete draaiboek als digitaal product. Er wordt niets per post verstuurd. Na betaling krijg je binnen 24 uur een mail met daarin 2 downloads: het draaiboek en een bijlage met alle printables. Je kunt nu je draaiboek opslaan of naar wens printen. 
  • Ik besteed veel tijd en aandacht aan het ontwerpen van de draaiboeken. De digitale bestanden zijn dan ook alleen bestemd voor persoonlijk gebruik. Niets van deze digitale bestanden mag verveelvoudigd, gedeeld of openbaar gemaakt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 

Ben je op zoek naar een kinderfeestje in de leeftijdscategorie 5 t/m 8 jaar? En lijkt dit feestje je leuk?

Kijk ook eens bij mijn andere themafeestjes!